Cum se reflectă în Iron Man 3 evenimentele din The Avengers

de Cristina Grigore în 22 Ian 2013
Cum se reflectă în Iron Man 3 evenimentele din The Avengers

Noile aventuri ale lui Tony Stark, gata să se declanșeze din vară pe marile ecrane, promit să ne ofere o călătorie plină de surprize și de adrenalină, iar acroșajul vizual reprezentat de trailerele de până acum ale filmului stau mărturie. La ce să ne așteptăm totuși de la film și cum va evolua protagonistul luând în calcul apariția sa din filmul anterior al lui Marvel, The Avengers? Aflăm de la Kevin Feige, președintele companiei menționate, care a vorbit despre aceste lucruri într-un interviu acordat MTV.com.

”O mare parte a călătoriei lui Iron Man 3 are la bază experiențele prin care a trecut Tony în The Avengers. Este precum în cazul stresului post-traumatic: el s-a retras de-a binelea după cele petrecute în The Avengers în atelierul său, unde lucrează la versiuni mai performante ale costumelor sale. A creat o versiune a armurii care îl poate echipa automat, pe bucăți, oricând și indiferent unde se află. Așa cum își dă și el seama, a creat acest costum pentru că nu îi place ideea de a fi surprins fără el: a văzut prea multe lucruri grozave în Avengers și a dat de o mulțime de oameni puternici, mult mai puternici decât este el”, a spus Feige.

”Vom reveni acum la acel Tony pe care l-am întâlnit în prima parte a lui Iron Man, când a fost rupt de grup și dus într-o peșteră neavând la dispoziție decât niște resturi de materiale. Majoritatea filmului îl înfățișează astfel – fără uneltele sale și doar cu un costum distrus de la care să pornească. Aceasta este însă superputerea lui: nu s-a născut pe Asgard, nu a fost lovit de razele gamma, nu are la dispoziție un ser al super-soldatului. Puterea sa este mintea. Este distractiv să îl pui astfel pe Tony Stark la încercare și să vezi cum încearcă să rezolve situația”, a adăugat Feige.

Cât despre ultimul antagonist al personajului, Mandarin (interpretat de Sir Ben Kingsley), președintele Marvel a spus că inspirația a venit în acest caz din mai multe linii de scenariu găsite în benzile desenate, fiind un amalgam al variantelor de abordare a acțiunii. ”Ne-am dat seama că avem o sumă de posibilități în ceea ce privește explorarea acestui personaj, Mandarinul, într-un mod încă neutilizat până acum. Mandarinul este neobosit: este permanent o amenințare și ați putut vedea asta în primul trailer, în care Tony Stark ajunge să facă un salt în mare. Tipul asta nu se joacă”.

Va exista însă și Iron Man 4? Există șanse ca după cel de-al doilea film The Avengers să ne întâlnim din nou cu personajul? Iată declarația lui Feige. ”Personaje precum James Bond și Batman sunt capabile să susțină o mulțime de scenarii și cred că Tony este și el unul dintre aceste personaje. Nu mă gândesc prea departe acum. Vreau să terminăm Iron Man 3, să ne apucăm de The Avengers 2 și apoi vom vedea ce vom face. Dar cred că mai avem câteva istorii de-ale lui Tony Stark de spus și asta va mai necesita cândva un film – sau poate două”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 22 ianuarie 2013 14:32
interesant , asteptam
zeno.marin pe 22 ianuarie 2013 15:03
Q: Cum se reflectă în Iron Man 3 evenimentele din The Avengers?
A: Se reflecta destul de clar, dar usor deformat, datorita convexitatii castii sale fabricate din otel laminat la cald (OL 37k) si cromata in zonele expuse la coroziune...

cosmin742000 pe 22 ianuarie 2013 16:28
:))))))))
paul2011 pe 22 ianuarie 2013 15:34
filmul asta le va surclasa pe celelalte 2 , fara indoiala ....si ma bucura faptul ca o sa continue cu povestea lui Tony Stark ,dar asta ramane de vazut ...oricum Robert este nascut pentru a fi Tony Stark / Iron Man , deoarece au (Robert si personajul Tony Stark) , trasaturi comune de personalitate , este alegerea perfecta . Un actor desavarsit ....chiar mi-ar face mare placere sa-l vad jucandu-si rolul in inca 2 filme . Abia astept sa vad Iron Man 3 :D .
cosmin742000 pe 22 ianuarie 2013 16:30
Am intrat aici , fara gandul de a comenta ceva . Ce poate fi comentat despre asa ceva. Insa mi-a placut foarte mult ce a zis zeno :))
zeno.marin pe 22 ianuarie 2013 16:58
Thanks man! :-)
SANDA45 pe 2 februarie 2013 15:40
interesant
alex_il_fenomeno pe 20 februarie 2013 13:30
Ma gandeam ca vor fi legate oarecum....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells