Creaturile din True Blood

de Gloria Sauciuc în 28 Mai 2011

Violenţă, sexualitate, creaturi bizare. Plasat în Louisiana, în sudul Statelor Unite, un loc cunoscut pentru voodoo şi pentru mişcarea Ku Klux Klan, True Blood aduce în cadru vampiri, vârcolaci, ființe metamorfice, bacante mitologice, vârco-pantere, dar și pe Vechii Oameni - în vremuri străvechi aproape decimați de vampiri pentru că sângele lor îi fac pe aceștia să reyiste în lumina soarelui.

Plasat în orăşelul Bon Temps, Louisiana, povestea din True Blood, serial pe care îl puteți urmări și în iunie pe HBO, la miezul nopții, e plasată temporal după ce se inventează un substitut pentru sângele uman. Vampirii devin capabili să convieţuiască normal (încetează să mai fie prădători). Acţiunea se petrece în jurul cuplului Sookie Stackhouse (Anna Paquin) şi al iubitului ei, vampirul Bill Compton (Stephen Moyer).

Afișează:
1 din 10
Vampirii: Bill Compton (Stephen Moyer) și Eric Northman (Alexander Skarsgård)

Vampirul Eric - înalt, blond, în jeanşi şi cizme de cowboy, făcut parcă să vrăjească femeile, Eric e vampir de mai bine de o mie de ani - cândva, era un războinic viking devenit vampir. Arogant, rece şi iubitor de plăceri, este şerif peste Bill Compton şi peste ceilalţi vampirii din regiunea unde se petrece acţiunea filmului. E de un devotament extrem faţă de "creatorul" lui, Godric. Are o relaţie ambiguă cu Sookie Stackhouse, de care e atras.

Alexander Skarsgård (vampirul Eric Northman). Carismatic, blond şi cu bărbia despicată, fiul actorului Stellan Skarsgard este unul din actorii cu popularitate ai serialului. După o scurtă carieră în Suedia, apare prima dată la Hollywood în Zoolander (2001). Înainte de rolul din True Blood, apare în altă producţie HBO, Generation Kill (2008, un film de război inspirat din relatările unui reporter de front despre invazia americană din Irak).

Vampirul Bill Compton - echilibrat, sentimental şi raţional, Bill Compton este iubitul lui Sookie. A fost transformat în vampir în timpul Războiului de Secesiune, de unde are amintiri dureroase. În acelaşi timp un vampir puternic şi respectat, o protejează pe Sookie atât de latura violentă a celorlalţi vampiri, cât şi de orice alte pericole. 

 Stephen Moyer - actor britanic de teatru, cu experienţă de scenă şi mai multe roluri de film în Anglia, a jucat şi în seriale NBC şi Fox. Este soţul actriţei Anna Paquin (în serial Sookie Stackhouse, iubita personajului său).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andu pe 28 mai 2011 11:51
Cu Vampire Diaries terminat pentru moment, abia astept sa inceapa True Blood (26 iunie). Pacat ca fiecare sezon are 12 episoade.
legolas05 pe 28 mai 2011 12:19
astept sa il vad
HAHA pe 28 mai 2011 12:47
''Este ţinta răzbunării lui Eric Northman, căruia i-a asasinat familia cu 2000 de ani în urmă. '' Erica are 1000 nu 2000 de ani
xerses pe 28 mai 2011 13:14
Cred ca va fi nteresant de urmarit.
solomonloriy pe 28 mai 2011 18:33
de-abia astept sa il vad
sper sa se filmeze si restul de 6 carti

legiune pe 28 mai 2011 19:20
Ce fascinatie pentru canibalism !!!!!!!! Ce tip de romantism sadic si femeile mai spun de noi ca suntem barbari!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DieCotte pe 28 mai 2011 19:20
metamorfi, vechii oameni...... suna cam "fringe"
moonlily pe 28 mai 2011 20:37
Abia astept sa vad sezonul 4. Yupiiii!!!
Pe 26 iunie incepe vanatoarea de episoade :D

dido pe 30 mai 2011 13:41
Suuuper! Un articol care pe mine m-a lovit!N-am crezut niciodata ca un asemenea serial o sa-mi placa atat de mult!Abia astept sezonul 4!M-am amuzat teribil si am sorbit fiecare episod mai ales pentru felul in care se bate moneda pe prostia si intoleranta omeneasca...chestia cu creaturile mitologice e doar o picanterie,de fapt sunt studiate reactiile oamenilor atunci cand au in fata chestii ce le depasesc puterea de intelegere...Am mai zis si repet ...nu este indicat pudibonzilor!Preferata mea este Jessica...Vizionare placuta!
Petra pe 30 mai 2011 18:01
@ HAHA: chiar nu conteaza datele acelea. Sa ne bucuram de serial.
Asta-i numa' inceputu' in materie de creaturi.

alex_il_fenomeno pe 30 mai 2011 19:10
din ce citisem recent , Alexander Skarsgård vrea cu orice pret sa se desprinda de personajul sau , dar este greu sa faca acest lucru , avand in vedere ca el a ajuns cunoscut datorita lui !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells