Cinemagia lunii ianuarie

de Gloria-Mona Sauciuc, redactor-sef în 27 Ian 2007
Cinemagia lunii ianuarie

Primul numar din acest an al revistei Cinemagia este gata!

Si este in magazine (reteaua Media Galaxy, Altex, Carrefour) o data cu premiera filmului  Blood Diamond/ Diamantul sangeriu, cover-story-ul acestei editii. "Diamonds are forever" am evaluat si noi dupa ce am vazut filmul, pe DiCaprio si pe Djimon Hounsou.

Este al doilea numar cu noua echipa si intr-o noua formula. Continuu cu trei. Piratii din Caraibe 3 (La capatul Lumii), Spider-man 3, Shrek al Treilea. Prin urmare, continuari mult asteptate, filme de aventura, distractie grozava, senzatii unice, block bustere!

Asta ne rezerva anul in care tocmai am intrat. Veti afla din paginile revistei totul despre sequel-urile anului si despre cele mai bune filme care vin la noi in 2007, premiate deja cu Globuri de Aur sau nominalizate la Oscar.

 Si pentru ca tot a venit vorba de Oscar noi am mers mai departe si am preconizat cine va lua statueta la categoriile Cel mai bun film/ actor/ actrita, la festivitatea de pe 25 februarie.

Noul numar al revistei aduce- asa cum v-ati obisnuit- si cronica de film; Ultimul Rege al Scotiei, Little Children , Babel, Rocky etc; cititi, aprobati, negati, trageti linie si decideti ce merita vazut din ce s-a lansat in ianuarie si ce urmeaza in februarie.

Si cum un an nu poate sa inceapa fara sa fim edificati in ceea ce-l priveste pe anteriorul, i-am intervievat pentru dumneavoastra pe jurnalistii si criticii de film Ada Roseti, Alex Leo Serban, Mihai Chirilov, Andrei Gorzo care au vorbit despre cele 5 filme care nu ar fi trebuit ratate in anul ce tocmai s-a incheiat.

In paginile revistei veti citi si despre cum s-a reflectat imaginarul erotic in filme.

Ne-am edificat si asupra celui mai prost film al anului, cu ajutorul forumistilor Cinemagia. Ei au argumentat, au decis si votat. Si au avut dreptate; ca sa mai dau un indiciu: spun de nominalizarile la Zmeura de Aur.

Inchei in tonuri calde si va spun si de musical si Dreamgirls, premiatul de anul acesta cu un Glob de Aur pentru cel mai bun film in categoria lui, analiza de gen si intalnirea cu Beyoncé pe care vi le propunem in paginile revistei. Sigur va vor incanta.

 Acum, am ajuns si la urari; va spun un an nou cat mai bun alaturi de Cinemagia! Este urarea pe care v-o facem voua, cititorii nostri, dar si noua; pentru ca speram mereu sa fim la inaltimea asteptarilor voastre.

(Revista Cinemagia contine si dvd-ul The Human Stain/ Culoarea minciunii cu Nicole Kidman si Anthony Hopkins).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells