Christian Slater revine intr-un remake la On the Town

24 Apr 2006
Christian Slater revine intr-un remake la On the Town
Directorii de casting nu prea l-au cautat pe Christian Slater dupa rolul lui din Hollow Man 2, mai ales ca si-a cam facut faima de baiat rau si cam bataus, iar recent a initiat actiunea divort de sotia si mama celor doi copii ai sai, Ryan Haddon.
Dar rolul sau de pe scena teatrului britanic, in versiunea de musical a celebrului roman One Flew Over the Cuckoo’s Nest, il aduce din nou in atentia publicului. Acum a primit un rol in filmul pe care-l pregateste Emilio Estevez, drama Bobby, iar apoi va juca alaturi de Anthony Hopkins si Gena Rowlands in recent-anuntatul Slipstream.
Dar vedeta din Robin Hood: Prince of Thieves si Young Guns II (intr-unul dintre cele mai bune roluri ale sale) este in negocieri pentru a-si re-orienta nou-descoperitele talente muzicale catre marele ecran. Producatorii sunt interesati sa-l atraga intr-un proiect ce-si propune sa realizeze un remake la muzicalul anilor '40 On the Town, un film clasic cu Frank Sinatra si Gene Kelly, despre un trio de marinari aflati in permisie in New York.
"Mi-am inceput cariera cu muzicaluri si as vrea sa revin in domeniu, imi este foarte dor de aceasta latura a Industriei", declara Slater.
Partenerul lui Slater din Broken Arrow, John Travolta, precum si Hugh Jackman ar putea fi interesati sa joace rolurile celorlalti doi marinari, in caz ca acest proiect va demara.
Taguri:  Christian Slater

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 26 decembrie 2011 11:52
un actor excelent , care merita filme bune !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells