Charlize Theron a fost internată în spital

de Răzvan Boboc în 10 Iul 2009
Charlize Theron a fost internată în spital

Charlize Theron a fost internată timp de patru nopţi într-un spital din Los Angeles după ce a contractat un virus care i-a produs dureri la stomac, anunţă Femalefirst.co.uk.

Se pare că actriţa a avut parte de o toxiinfecţie alimentară care a provocat durerile. Când a văzut că durerile nu dispar, iubitul vedetei, Stuart Townsend, a dus-o pe Theron la Cedars-Sinai Medical Center.

Doctorii au efectuat o serie de teste şi au diagnosticat-o cu un virus destul de serios pe care l-a contractat în timpul călătoriilor ei de peste Ocean.

"M-am speriat de moarte. Nu ştiam ce se întâmplă cu ea. Este o femeie care nu se plânge niciodată şi de data asta am ştiut că e ceva serios", a spus Townsend.

Presa americană a scris că actriţa a fost externată după ce i-au fost administrate o serie de antibiotice. Starea actuală de sănătate a lui Theron este foarte bună.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Midnite pe 10 iulie 2009 10:26
Aviara gripa hits Hollywood! Oops, I meant ze BirdFlu :))

ok, la stirea asta am ramas masca. La ce dieta si ce eforturi fac actritele sa nu mai puna un gram in plus, nu e de mirare ca asa se intampla lucrurile..
Sau poate ea incerca ultimul tratament propus de antrenorul de fitness?

doinarac pe 10 iulie 2009 15:31
Nasol! Contractat peste Ocean, mai precis unde?
Bine ca e ok!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells