Channing Tatum - luptător neînfricat în filme, fricos în viaţa reală

de Răzvan Boboc în 24 Mai 2009
Channing Tatum - luptător neînfricat în filme, fricos în viaţa reală

Channing Tatum, vedeta filmului de acţiune Fighting, se teme de lupte în viaţa reală, conform Femalefirst.co.uk. Actorul, care este căsătorit cu Jenna Dewan, recunoaşte că se simte neajutorat atunci când este vorba despre o confruntare şi ar fi îngrozit dacă cineva ar încerca să îl lovească.

"Dacă cineva m-ar lovi în faţă, probabil aş începe să plâng sau m-aş uita la iubita mea şi i-aş spune: Rezolvă tu asta", a mărturisit Channing.

Starul mai dezvăluie că nu avea succes la fete când era mai tânăr. Recunoaşte că era foarte timid în relaţiile cu fetele.

Channing va putea fi văzut, vara aceasta, pe marile ecrane în filmul de acţiune Fighting.

Pelicula va fi lansată în cinematografele din România pe 31 iulie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 25 mai 2009 00:19
Aaaaa.....ceeee ????
Exista astfel de "barbati" ? Deci eu nu cred k partea aia din ghilimele a zis-ol,sau daca a zis-o era la modul ironic,si idiotii de ziaristi nu s-au prins. Cu siguranta a fost la misto... nu vreau sa cred k e posibil asa ceva "Dacă cineva m-ar lovi în faţă, probabil aş începe să plâng sau m-aş uita la iubita mea şi i-aş spune: Rezolvă tu asta".
Baiatu are corpul cat de cat lucrat, l-am vazut in Stup Up cu niste figuri pt care iti trebuie cu siguranta un pic de fortza,asa k nu vad motivul... ? Daca e adevarat ( ceea ce nu cred) , ma intreb daca nu cumva o avea si ciclu.

xxx pe 25 mai 2009 11:51
poi oricat de fricos ai fi daca ai fi cu iubita ta si s-ar lua cineva de tn tot reactionezi ca barbat...
scrawl pe 25 mai 2009 11:59
Nu prea pot sa cred...singurii barbati dupa parerea mea care ar putea sa fie asa in realitate cred ca sunt homosexualii...probabil a zis la misto...da' cum paparazzi fac din tantar armasar...btw: am vazut filmul...nu e cine stie ce.Ideea clasica,baiatul bun e atras intr-o bataie cu smecherasul local,premiul - o pustoaica :)
scrawl pe 25 mai 2009 12:06
:))) l-am confundat cu never back down lol...oricum din cate am vazut acum pe imdb...e varza fighting.
KId a pe 8 iulie 2009 01:42
aaaa:O:O =)) bun baiatul imi place de el la 29 de ani sa-i fie frica nu prea as crede adik ce mai k mai cunosc si eu p cnv care l 30 de ani ii ese frik de intuneric si nu e gay :-?? ciudat dar exista si baieti din astia cu o forta uimitoare dar fricosi
camy pe 21 august 2009 13:44
nu cred minciuni:P
Radu1711 pe 27 aprilie 2010 16:06
matza blanda zgarie rau
H4cK3RuL pe 22 ianuarie 2016 09:41
Eu zic ca nu poti sa iei in serios un astfel de anunt.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells