Bye-bye Hawkeye?

de Cristina Grigore în 30 Iul 2012
Bye-bye Hawkeye?

Jeremy Renner a declarat într-un interviu acordat MTV.com că nu este sigur dacă personajul său, Hawkeye, va mai apărea în vreun film Marvel. Starul viitorului The Bourne Legacy, care l-a interpretat pe agilul arcaş în The Avengers, a admis că nu ştie nimic despre o eventuală apariţie în viitoarele producţii ale Marvel.

„Este un personaj grozav”, a spus actorul. „Din punctul meu de vedere, sunt multe aspecte ale personalităţii sale care merită explorate şi mi-ar plăcea să ştiu în ce direcţie vor să meargă acum producătorii”, a adăugat el.

Renner a mai spus că nu are niciun fel de influenţă asupra celor care vor lua decizia revenirii sau rămânerii pe tusă a lui Hawkeye. „Adevărul este că ei [producătorii] sunt cei care trag sforile; ei acţionează conform propriilor idei. Nu am habar de ce se întâmplă, există probabil oameni mult mai bine informaţi decât mine în legătură cu  apariţia personajului meu într-un alt film”, a mai explicat actorul.

Starul de 41 de ani a ţinut să puncteze recent că nu se consideră un „înlocuitor” al lui Matt Damon în viitorul film al francizei Bourne. The Bourne Legacy va avea premiera în România pe 10 august.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 30 iulie 2012 14:27
nu imi place nici personajul si nici actorul asa ca good riddance
Bayard pe 30 iulie 2012 16:19
Nu prea avea ce sa caute intr-o echipa de super-eroi....
Tyson_Kyd pe 30 iulie 2012 18:23
Mie imi place Jeremy, a jucat calumea rolul lui Hawkeye in The Avengers, si l-am vazut putin si in Thor, era in faza cand el se duce la ciocan sa il ia si se lupta cu trupele SCUT, atunci unu cheama lunetisti, si apare Jeremy cu arcul . Un actor bun as zice, sper sa-l foloseasca mai departe cei de la MARVEL .
JohnnyAddams pe 31 iulie 2012 11:17
Renner e un actor foarte bun, personajul mie personal nu-mi place.
calin88 pe 31 iulie 2012 15:07
stati relax ca nu renunta la el, sigur va aprea in CA2:Winter Soldier, unde SHIELD va mai avea o implicare mai consistenta decat in Iron man 3 sau Thor 2, in plus este un personaj extraordinar si tinand cont ca Avengers este un film despre o echipa, Clint Barton ar fi perfect daca ar vea sa omoare vreu personaj, deja judecand dupa Ultimate Comics, sigur Ant-Man va fi introdus si omarat in Avengers 2
alex_il_fenomeno pe 14 august 2012 12:01
vreau sa il urmaresc in rolul lui Bourne !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells