Bruno/Borat se ia de Schwarzenegger/Affleck

de Stefan Dobroiu în 20 Mai 2008
Bruno/Borat se ia de Schwarzenegger/Affleck

Sacha Baron Cohen se tine iar de nazbatii. De aceasta data popularului comedian i-a casunat pe guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger (care pentru noi, cei de aici, din Romania, este inca Terminatorul, Harry Tasker sau politistul de gradinita). Intruchipandu-l pe personajul sau cel putin tot la fel de celebru ca Borat, Bruno, Cohen s-a apropiat de Arnold Schwarzenegger si a incercat sa-l intervieveze in legatura cu mariajele gay. Garzile de corp ale guvernatorului au reactionat urgent, acesta evitand prezenta nedorita a lui Cohen (il poti vedea in dreapta fotografiei, cu suvite) si refugiindu-se in luxosul sau SUV.

Schwarzenegger nu este singura vedeta victima a lui Bruno. Pentru Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt (sau, in romaneste, Bruno: Delicioasele calatorii prin America in scopul de a-i face pe barbatii heterosexuali sa se simta vizibil inconfortabil in prezenta unui strain gay in tricou cu imprimeuri), Cohen l-a taxat si pe celebrul Ben Affleck. Echipa lui Cohen l-a sunat pe publicistul lui Affleck, prezentandu-l pe Bruno drept un "faimos jurnalist gay specializat pe fashion". Affleck a acceptat interviul si a marturisit mai tarziu, conform Cinematical, ca acesta a fost unul dintre cele mai ciudate avute vreodata. Se pare ca prima intrebare a "faimosului jurnalist" a fost: "Si ia zi, iti plac negroteii?".

Este cat se poate de evident ca Affleck, ca si Schwarzenegger, isi vor face aparitia in continuarea lui Borat, care va intrece originalul cel putin in lungimea titlului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells