Ben Laden, încă urmărit în serialele americane

de Ştefan Dobroiu în 3 Mai 2011
Ben Laden, încă urmărit în serialele americane

Bineînţeles că suntem răutăcioşi şi că, după un deceniu de operaţiuni militare eşuate nimeni nu se aştepta ca Osama ben Laden să fie prins prea curând. Doar că serialul Chuck a picat cel mai prost din cauza unei sincronizări cu totul şi cu totul nefericite, observă Deadline.

Serialul ajuns la cel de-al patrulea sezon a difuzat ieri un episod în care ben Laden este în continuare urmărit, iar într-una din secvenţe apare o fotografie cu liderul Al-Qaida, pe fruntea acestuia fiind desenată o ţintă.

Bineînţeles, "scăparea" nu putea fi corectată: episoadele serialelor sunt scrise şi filmate cu luni de zile înainte de difuzare, iar postul de televiziune NBC nu putea refuza să difuzeze episodul respectiv. Cu toate acestea, pentru spectatori a fost amuzant să vadă scena la nici 24 de ore de la lichidarea omului din spatele atentatelor de la 11 septembrie.

Ca să-şi spele păcatele, producătorii ar putea să realizeze un alt episod în care să poată fi văzută fotografia lui ben Laden cu eticheta "DECEDAT", aşa cum apare ea în acest moment pe pagina de internet dedicată de FBI celor mai vânaţi terorişti ai lumii.

Taguri:  Chuck

Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul3 pe 3 mai 2011 16:02
Doamne din ce se face stire!
CosminHorrorMaster pe 3 mai 2011 16:11
...
Vorador pe 3 mai 2011 17:13
Imi place serialul Chuck,mai mult ca sigur se va vorbi intr-un episod si de moartea lui Bin Landen
Krakatau pe 3 mai 2011 20:41
Stimabile Stefan Dobroiu, respectele mele pentru calitatea de redactor de articole de pe acest site, dar ma tem ca e de ajuns sa fiu si un amarat de user ca sa stiu ca pe om l-a chemat (presupunand ca a exisstat vreodata personajul) bin Laden si nu cum ati scris dvs.
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2011 15:14
americanii incearca sa faca orice din evenimente , chiar daca sunt ele tragice ! cred ca este totusi o lipsa de morala ; daca Bin Laden a facut atatea nu inseamna ca si noi trebuie sa ne comportam la fel ...
Gebeleizis pe 12 mai 2011 18:14
@ Krakatau, ai punctat bine aici.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells