Baywatch îşi face loc spre marele ecran

de Cristina Grigore în 19 Sep 2011
Baywatch îşi face loc spre marele ecran

Un film bazat pe faimosul serial al anilor ’90, Baywatch, este de mai multă vreme în pregătire la Hollywood, însă CinemaBlend ne anunţă că cei de la Paramount ar putea lucra în curând după scenariul lui Peter Tolan, regizor şi scenarist ce a imaginat acţiunea serialului de succes al FX Networks, Rescue Me.

După ce Dark Shadows şi 21 Jump Street au inspirat producătorii să realizeze o peliculă destinată marelui ecran, se pare că este rândul Baywatch să fie adus în cinematografe. Regizorul Ivan Reitman, care şi-a oferit sprijinul în lucrul cu Paramount la acest proiect, declara în luna martie că un scenariu probabil este ca şi finalizat şi că acesta va fi „o comedie, şi cred că venim cu o abordare foarte interesant[ – o idee ce a mai fost întâlnită, dar care va fi prezentată publicului într-un mod nou şi inedit”.

Şi Tolan a dezvăluit de curând, într-un interviu, că pelicula va fi o comedie, dar care „nu se bazează pe serial în nici un fel, chiar dacă există în scenariu câteva referiri la acesta. Este vorba de o idee şi de personaje cu totul noi… Nu ştiu mai nimic despre serial. Nu l-am vizionat înainte să scriu această poveste”, a mai spus el.

Cu toate acestea, scenaristul a rezervat fostelor staruri ale Baywatch, Pamela Anderson şi David Hasselhoff, scurte apariţii în film, cei doi urmând însă să interpreteze personaje diferite de ce cele jucate în serial.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 19 septembrie 2011 10:21
Oaaauuuu.......toata lumea o sa se duca sa-l vada...NOT !
Bayard pe 19 septembrie 2011 14:36
hahaha, sa faci un film dupa un serial la care nici macar nu te uiti.... Oricum, chiar daca se uita nu stiu ce inspiratie putea gasi acolo :)). O sa fie un dezastru :)
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2011 15:30
poate va fi mai bun decat serialul !
Gebeleizis pe 19 septembrie 2011 17:13
Bayard, sunt de acord cu tine!
Crist11 pe 19 septembrie 2011 19:12
Eu m-am uitat doar la poster :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells