Balul de caritate de Halloween, cu Nae Caranfil, Cristian Mungiu şi Ethan Hawke

5 Nov 2009
Balul de caritate de Halloween, cu Nae Caranfil, Cristian Mungiu şi Ethan Hawke

Costume spectaculoase, celebrităţi alese pe sprânceană, artişti, vedete şi oameni de afaceri s-au adunat la Palatul Parlamentului pentru a participa la cea de-a cincea ediţie a Balului de caritate de Halloween. Ediţia de anul acesta a Balului de Caritate de Halloween, organizat de Asociaţia Ovidiu Rom condusă de Leslie Hawke, s-a desfăşurat sub sloganul “Costumează-te Global, Dăruieşte Local” şi a reuşit să strângă nu mai puţin de 350.000 de euro din donaţii şi vânzarea locurilor în sală, bani care se vor îndrepta spre programul “Fiecare copil în şcoală”.

Aflat pentru a doua oară în România, actorul american Ethan Hawke a participat la bal deghizat într-un personaj desprins din paginile lui Dickens, iar telespectatorii îl vor putea urmări la Pro Cinema costumat cu joben şi redingotă, în timp ce mama sa, Leslie Hawke, a abordat o ţinută japoneză. În plus, invitaţii la eveniment au putut participa la o tombolă a cărui premiu a constat într-un dans în compania lui Ethan Hawke. Cu cine a dansat actorul american de două ori nominalizat la Oscar, telespectatorii vor putea vedea la Pro Cinema la “Balul de caritate de Halloween”, sâmbătă, 7 noiembrie, de la orele 14:45.  Printre celebrităţile autohtone pe care telespectatorii le vor putea vedea costumate de sărbătoare se află regizorii Nae Caranfil şi Cristian Mungiu.

Telespectatorii vor mai putea afla şi cine a plecat acasă cu pantofii Christian Dior donaţi de Madonna şi cui i-a revenit colierul de aur oferit de Vanessa Redgrave.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells