Bait and Switch, o nouă comedie pentru Mark Wahlberg ?

de Cristina Grigore în 6 Apr 2011
Bait and Switch, o nouă comedie pentru Mark Wahlberg ?

Dacă ai văzut The Other Guys, atunci ştii că Mark Wahlberg poate face faţă cu succes unor filme de comedie, în ciuda amprentei de actor cu înclinaţie către roluri dramatice sau de acţiune ce s-a întipărit în mintea publicului datorită unor filme precum Planet of the Apes sau The Departed.

Se pare că studiourile Universal mizează din nou pe abilităţile comice ale lui Whalberg, anunţă EmpireOnline, şi au pregătit pentru acesta o comedie de acţiune intitulată Bait and Switch. Detalii despre scenariu, al cărui autor este Matthew J. O’Neill, urmează să fie oferite ulterior, având în vedere noutatea informaţiei şi faptul că actorul este acum ocupat cu alte două proiecte ale Universal: Ted şi Contraband.

Cariera lui Wahlberg, revitalizată anul trecut cu The Other Guys şi The Fighter este acum pe o pantă ascendentă, actorul dorindu-şi foarte mult, potrivit unor afirmaţii anterioare, şi o continuare a The Fighter, pe lângă filmele care i-au ocupat deja agenda de lucru. Adaptarea după jocul video Uncharted, regizată de David O. Russell se află, de asemenea, printre peliculele de care actorul este ataşat.

Pentru Bait and Switch, va colabora din nou cu producătorul lui Ted, Scott Stuber, alături de John Jacobs şi Stephen Levinson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Adina pe 6 aprilie 2011 10:23
mie nu mi s-a parut tipul asta prea amuzant nici in The Other Guys si nu-l vad bine in roluri de comedie. e prea... serios, incrutat asa, nu stiu cum sa zic, chiar inexpresiv. da, rolurile de actiune il prind, da comediile, bleah, nu m-as ma uita la o comedie cu el, never!
alex_il_fenomeno pe 6 aprilie 2011 17:58
desi comedia nu este punctul sau forte , nici nu dezamageste ! astept mai multe detalii despre film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells