Arnold Schwarzenegger: ”Sunt un actor mai bun acum”

de Cristina Grigore în 16 Ian 2013
Arnold Schwarzenegger: ”Sunt un actor mai bun acum”

Are 65 de ani și o carieră de mai bine de 30 de ani în lumea filmului, însă abia după întreruperea carierei sale, cauzată de experiența sa drept guvernator al Californiei, constată actorul o evoluție majoră. Într-un interviu acordat postului TV CNN, Arnold Schwarzenegger a declarat că talentele sale actoricești au evoluat semnificativ de la ultimul său rol complet, în filmul din 2002, Collateral Damage, iar anii în care a activat în politică au fost benefici din acest punct de vedere.

”Am îmbătrânit. Am devenit mai înțelept. M-am lovit de anumite lucruri în anii mei ca guvernator ce m-au ajutat să-mi îmbunătățesc performața în fața camerelor de filmat”, a declarat starul.

Numit cel mai faimos imigrant american, Schwarzenegger va reveni pe marile ecrane într-un rol de acțiune chiar luna aceasta, când se lansează The Last Stand, un film în care joacă alături de Johnny Knoxwille.

”Cred că sunt mai bun acum decât atunci când am întrerupt cariera cinematografică. Cred că filmul [The Last Stand] a ieșit grozav și sunt foarte norocos să pot lucra cu un regizor atât de talentat în a scoate tot ceea ce este mai bun dintr-un actor. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu Kim Jee-won”, a mai spus actorul.

Schwarzenegger a confirmat și începerea producției noului film Conan, în care va juca și pe care și-l dorește cât mai apropiat ca imagine și impact de 300 al lui Zack Snyder.

”M-am luptat ani de zile pentru ca filmul acesta, care va marca revenirea mea să fie un film de serie A și nu doar un film în care oamenii sunt măcelăriți și în care avem parte de tot tacâmul unui action movie; am vrut o poveste grozavă și un regizor pe măsură. Acum sunt pregătiți să ia lucrurile în serios așa că sunt nerăbdător să văd scenariul terminat și să putem începe filmările” a explicat el.

Lansarea în România a lui The Last Stand va avea loc pe 25 ianuarie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 16 ianuarie 2013 10:27
De abia astept sa il urmaresc, in ciuda faptului ca actorul nu mai este la prima tinerete.
cosmin_kedii pe 16 ianuarie 2013 13:15
chiar daca e batran joaca foarte bine in comparatie cu multi alti actori de varsta lui
ambulantier pe 16 ianuarie 2013 15:56
este actorul adolescentei mele si oricum este un mare OM,abia astept filmul
AndreBlack pe 16 ianuarie 2013 17:26
Este si va ramane unul din actorii mei preferati . Cu siguranta o sa ma duc sa vad The Last Stand !
CosminMoion pe 16 ianuarie 2013 20:04
Nu este un actor fantastic si nu a fost niciodata.Fara a fi vreo mare stea,Schwarzenegger este un actor care desi nu impresioneaza,nici nu dezamageste,e un actor bun dar nimic mai mult.
Theodoric pe 17 ianuarie 2013 19:50
pai nici mie nu mi-au placut asa de mult rolurile sale din 19 si..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells