Angelina Jolie, îngrijorător de slabă

de Cristina Grigore în 2 Iun 2011
Angelina Jolie, îngrijorător de slabă

A fost mereu foarte suplă, şi a recunoscut în câteva rânduri că şi-ar dori să aibă câteva kilograme în plus, însă silueta afişată de Angelina Jolie anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes a şocat pe toată lumea, scrie Hollywoodlife.com.

Pe covorul roşu al premierei filmului Kung Fu Panda 2 din Los Angeles (ai câteva fotografii în galerie), comentariile vizavi de aspectul vedetei s-au accentuat, deoarece braţele ei arătau precum cele ale unui schelet, iar picioarele nu erau departe de comparaţia cu ramurile unui copac. Rochia neagră purtată de aceasta i-a scos astfel în evidenţă membrele şi a părut mai degrabă că atârnă pe corpul ei firav.

Potrivit unor surse, vedeta cântăreşte acum în jur de 45 de kilograme, la o înăţime de 1,73 metri. Intervievat de publicaţia online HollywoodLife, Steve Jordan, antrenor de fitness din Los Angeles şi unul din experţii în acest domeniu ai Americii,  a declarat că actriţa este „foarte slabă şi malnutrită” .

„Arată de parcă nu ar ingera suficiente proteine iar corpul său se află într-un proces avansat de catabolizare ceea ce înseamnă că organismul ei consumă propriile ţesuturi musculare pentru a compensa lipsa de proteine”, a adăugat Steve.

Surse ale revistei Star dezvăluie şi obiceiurile alimentare ale vedetei, care par a fi principalul vinovat de aspectul fizic actual al acesteia. „Supravieţuieşte doar cu batoane de cereale şi shakeuri de fructe […]. Este atât de slabă şi totuşi ar urma o dietă fulger bazată pe suc de morcovi”. Se pare că partenerul actriţei, Brad Pitt, este de-a dreptul îngrijorat de obiceiurile ei alimentare şi lasă mâncare peste tot prin locuinţă, dorindu-şi ca partenera sa să câştige în greutate măcar 5 kilograme.

Tabloidele introduc în ecuaţie drogurile şi anorexia, speculând aspectul uscat al lui Jolie, atitudinea „dezorientată, confuză” afişată la Cannes, plus o aparentă lipsă de sens, o inconstanţă a subiectelor din declaraţiile sale de atunci. Un lucru este cert însă, actriţei i-ar prinde bine ceva mai multă… hrană!



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 iunie 2011 09:44
Si, as adauga, poate o interventie psihologica.
jude pe 2 iunie 2011 16:40
nu acred ca ar trebui sa ne ingrijoreze pe noi aceasta problema...
Bayard pe 3 iunie 2011 00:19
Intotdeauna a avut mainile asa... si nici nu sunt asa socante, dar picioarele.... nene, inspaimantatoare.
doinarac pe 3 iunie 2011 00:24
A avut brate subtiri, dar nu scheletice.
Vreo problema de sanatate: ceva gen tiroida, in afara de cele scrise in articol.
Sunt boli in care se slabeste brusc. Cu atati bani si dr. de nutritie pe acolo, nu ajung la o concluzie.
Sau nu vrea ea?... la copiii aia 6, se gindeste cand vede mincarea "uitata" prin camera?
Speram ca de dragul copiilor macar o sa ia o atitudine constructiva, sau il lasa pe Brad sa o ajute ...totusi

anca_luna pe 3 iunie 2011 00:28
Sper sa o aduca cineva "pe linia de plutire"!
Asa e expresia..:-) in sens pozitiv

BubuBogdan pe 3 iunie 2011 01:39
hai bai tata ca se exagereaza deja ... ce mama masi sunt altele mai slabe si poza asta de pe coperta e modificata greu pentru ca in celelalte 3 nu ma sperie cu nimic.. pt ce ii freaca grija si pe romani... saraca mie mila de ea ce sa va povestesc ... imi dau lacrimile, nu mai pot ...
alex_il_fenomeno pe 3 iunie 2011 08:49
ar trebui sa se ingrijeasca mai bine de ea , deoarece nu este deloc sanatos sa fie asa de slaba !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells