Amy Adams va fi Janis Joplin pe marile ecrane

de Răzvan Boboc în 18 Iul 2010
Amy Adams va fi Janis Joplin pe marile ecrane

Actriţa Amy Adams va interpreta rolul lui Janis Joplin, celebra cântăreaţă din anii '60, într-un film biografic, anunţă Yahoo News.

La Hollywood, de foarte mult timp s-a vorbit despre un lungmetraj despre viaţa celei care a avut o cariera scurtă şi impresionantă. Joplin a murit la 27 de ani după o supradoză de heroină.

Noul proiect cinematografic va fi produs de Wyck Godfrey (The Twilight Saga) şi va fi regizat de Fernando Meirelles (City of God).



Janis Lyn Joplin s-a remarcat, de-a lungul carierei, ca şi cântăreaţă, compozitoare şi textieră de muzică rock cu influenţe de rhythm and blues şi soul. Joplin este unul dintre cele trei superstaruri ale generaţiei flower power, alături de Jimi Hendrix şi Jim Morrison.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 18 iulie 2010 17:58
nu prea ma omor cu filmele biografice...
omserios pe 18 iulie 2010 21:15
Asta e, inseamna ca nu-l vezi.
In alta ordine de idei, aceasta poate fi ocazia lui Amy Adams de a se afirma ca protagonista intr-un film serios. Am vazut ca are acest potential din Doubt.

johnnyg pe 18 iulie 2010 23:58
Am vazut si eu Doubt si intr-adevar a jucat excelent. Norocul lui Meryl Streep a fost ca rolul lui Amy a fost de o anvergura mai mica. Oricum cel mai solicitant rol pe care l-a avut Amy, din punctul meu de vedere, este, fara doar si poate, cel din Enchanted! A jucat chiar mai bine decat o printesa desenata de Disney intr-una din animatiile lor clasice. Uitati-va la film si observati detaliile jocului ei actoricesc . . . absolut fantastic. Rolul acela a propulsat-o in una din actritele mele preferate ale acestei generatii.
Alex pe 19 iulie 2010 13:29
Acum cativa ani filmul asta iar era aproape gata sa intre in productie, Zooey Deschanel era atunci aleasa si deja incepuse antrenamentele. A intrat iar in stagnare si au cazut atat regisorul (nu tin mintele numele) cat si actrita aleasa in rolul principal (o asteptau alte filme la rand).

Poate de data asta chiar iese, si e bine ca producatorii se uita la actrite care au voce si ar putea interpreta chiar ele melodiile lui Janis Joplin.

marius93 pe 22 iulie 2010 07:19
Pare interesant
ofelik_cat pe 22 iulie 2010 23:51
Film si muzica ! Poate e bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells