A fost ales fratele lui Sherlock Holmes!

de Cristina Grigore în 26 Sep 2010
A fost ales fratele lui Sherlock Holmes!

Actorul şi comicul Stephen Fry a primit rolul lui Mycroft, fratele mai mare şi mai... deştept al lui Sherlock Holmes, în sequel-ul filmului din 2009. Anunţul a fost făcut chiar de actor la Radio BBC şi preluat de The Hollywood News.
 
Aşa cum reiese din povestirile lui Arthur Conan Doyle, Mycroft are puteri deductive chiar mai bune decât ale lui Sherlock, dar este de-a dreptul incapabil să treacă la acţiune pentru a-şi dovedi prezumţiile şi nici nu doreşte să depună cel mai mic efort fizic în soluţionarea cazurilor.

Pe Stephen Fry l-aţi auzit chiar anul acesta în Alice în Ţara Minunilor, ca voce a lui Cheshire Cat. A mai avut roluri, printre altele, în V pentru Vendetta, Gosford Park şi ca vocea naratorului în The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

În ce priveşte distribuţia lui Sherlock Holmes, aceasta este aproape completă şi extrem de promiţătoare. Lui Robert Downey Jr. şi Jude Law li s-au alăturat Noomi Rapace, Rachel McAdams şi, acum, actorul britanic Stephen Fry. Un singur rol important a rămas neacoperit (nu pentru multă vreme, credem), acel al villainului Moriarty.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
weedmaster pe 26 septembrie 2010 12:30
nice!
Kalrak pe 26 septembrie 2010 13:03
Super, prima data cand aflu ca Sherlock Holmes, are frate. (Bine, ce nu cred sa fi citit mai mult de 2 carit)
Jane.X pe 26 septembrie 2010 16:44
Cam toti asteptam sa vedem cine va fi Moriarty. Ceva imi spune ca vom afla deabia cand va aparea trailer-ul. :)
eddward pe 26 septembrie 2010 17:31
privirea sa adormita chiar iti da impresia ca nici nu vrea sa depuna nici cel mai mic efort :)) , chiar buna alegerea pt personajul asta

Moriarty Next PLS ! :D

bogdi_07_yo pe 26 septembrie 2010 21:05
Super, abia astept! Asta din 2009 a fost foarte bun
andreea_andreea pe 26 septembrie 2010 21:08
asteptam sa vedem ce iese
R_Afc pe 26 septembrie 2010 23:59
Excelenta algere!
Johan Licht pe 27 septembrie 2010 00:08
"Super, prima data cand aflu ca Sherlock Holmes, are frate."
Incredibil!Cum se da lumea in fapt!Uite cine imi spunea mie sa mai citesc la acel articol despre ecranizarea "At the Mountains of Madness".Se pare ca dumneavoastra trebuie sa va mai documentati si sa mai cititi mult domnule Kalrak, daca nici macar nu stiati ca Sherlock Holmes are un frate.Si va sfatuiesc ca pe viitor sa nu mai sfatuiti pe altii cand nu cunoasteti domeniul respectiv.Mai ales daca o faceti ca dumneavoastra, adica insultand domnule Kalrak.Dupa cum spuneam si la acel articol va expuneti imaturitatea cu acea poza.
La revedere domnule Kalrak.Sper ca pe viitor sa ne intelegem mai bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells