25 de noi proiecte independente la orizont

de Gloria Sauciuc în 27 Oct 2009
25 de noi proiecte independente la orizont

Cum numărul proiectelor în dezvoltare începe să se împuţineze la multe studiouri americane de film, New Regency atrage în mod pozitiv atenţia, pentru că plănuieşte să producă nu mai puţin de patru filme în prima jumătate a anului viitor, punând alte 25 de proiecte "în curs de dezvoltare", conform Variety.

Printre filmele care vor intra în producţie, urmând să fie distribuite de 20th Century Fox sau Fox Searchlight sunt:
- Medieval, un film de epocă, regizat de Rob Cohen;
- Salmon Fishing in the Yemen, ce va fi regizat de Bill Condon şi scris de Simon Beaufoy;
- Mother Trucker, în regia lui Craig Brewer.

În viitorul apropiat sunt programate şi Beat the Reaper, cu Leonardo DiCaprio (producători Julie Yorn şi Appian Way), Flying Tiger Heroes, scris de Christopher McQuarrie, protagonist Tom Cruise şi Last Man, cu David Ayer în calitate de scenarist şi regizor, producători fiind Scott Stuber şi Erwin Stoff.

"Scopul nostru este să construim un program în care să implicăm regizori care au deja un nume în industrie şi filme cu succes de box office, dar şi tineri regizori talentaţi", spune Hutch Parker, fostul vicepreşedinte al 20th Century Fox, care a fost învestit preşedinte al Regency în mai 2008, alături de Bob Harper.

Filmele produse de New Regency sunt parţial finanţate de Fox, şi substanţial autofinanţate. În timp ce Spyglass, Relativity şi Summit îşi produc şi finanţează filmele la câteva studiouri mari, New Regency colaborează doar cu Fox, rămânând una dintre puţinele companii independente care îşi autofinanţează în procentaj aşa de mare filmele.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells