The Water Diviner

(2014)

Promisiunea

Poster The Water Diviner Postere The Water Diviner

Sinopsis The Water Diviner

The Water Diviner trl

În deșertul australian fermierul Connor (Russell Crowe) este celebru pentru modul în care găsește apă. Visul lui Connor este să-și crească bine cei trei fii, iar viața lui este distrusă când, trimiși pe frontul de la Gallipoli, băieții nu mai dau niciun semn acasă. Connor va călători în Turcia pentru a descoperi ce s-a întâmplat, dar oare mai este vreo șansă să își găsească fiii în viață?

A contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Kaivonkatsoja

Produs de

Fear of God Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Entertainment One

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

Australia, Turcia, SUA

Site oficial

The Water Diviner

Box office The Water Diviner

Weekend premieră (12.01.2015)
  • Loc 5
  • Spectatori 11.797
  • Încasări (RON) 232.778,00
Total
  • Spectatori 30.195
  • Încasări (RON) 559.224,00
  • Încasări (USD) 142.332,48

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alexandrache pe 17 Ianuarie 2015 22:40
Foarte bun
O poveste foarte frumoasa !!! Si un mare actor (Russell Crowe )
9 3
dizzy.seven pe 19 Ianuarie 2015 20:30
trece o ora si nu se intampla nimic. toate secventele din trailer sunt in primele 10 minute. amintirea cu furtuna de nisip, gasirea apei, sinuciderea nevestei.. apoi plictiseala grava. nu am vazut un film care sa fie regizat de actorul principal si care sa fie bun. se vede ca lipseste ceva. pentru ca una e sa fii un actor de exceptie, si alta e sa fii un regizor de exceptie. daca esti un actor bun si ai bani de investit asta nu inseamna ca vei fi bun si ca regizor.
8 25
denis24 pe 27 ianuarie 2015 17:15
Mersi de spoilere, esti un "mare" om!
Theodor2011 pe 16 iunie 2015 14:48
dizzy.seven, te citez: '' nu am vazut un film care sa fie regizat de actorul principal si care sa fie bun'' Serios? Daca n-ai vazut pana acum acel film iti recomand eu unul Dances with Wolves. Kevin Costener a luat 2 premii OSCAR pt. regie si ca producator pt. Cel mai bun film al anului 1990. Si mai mult a fost nominalizat si la OSCARul Pt Cel mai bun actor in rol principal. Exact aceias treaba a facut-o Mel Gibson cu celebrul film Braveheart. Deci ti-am dat doua exemple concrete.
DragosT pe 30 Ianuarie 2015 15:58
Un film emotionat
L-am vazut acum 2 zile la cinema :) chiar merita vazut ..
Russell Crowe este un actor foarte bun ..

6 4
Sylvester77 pe 21 martie 2015 21:27
film sionist promovator al eutanasiei. de altfel in mai toate filmele americane din ultimii ani sunt prefirate elemente total opuse unei firi umane sanatoase.
mihoa pe 4 aprilie 2015 19:41
:) tu nu promovezi sinuciderea prin fumat?
dincolodenume pe 29 Ianuarie 2015 01:09
Siropos
Russell Crowe este un actor foarte bun insa nu inteleg de ce are in palmares, pe langa filme foarte bune, multe pelicule de duzina.
Cel mai dezamagit am fost cand l-am urmarit in Noah, un film caruia nu-i gasesc niciun sens.

The Water Diviner este o amestecatura de fantasy, drama, razboi, dragoste, dar nimic din toate astea facut asa cum trebuie.

Avem niste premonitii demne de Nostradamus, faze de razboi fara noima, dragoste pentru ca trebuie si o drama ca da bine.

Povestea tatalui protector care isi impinge fii la razboi din motive patriotice este slab conturata si foarte naiv condimentata cu remuscarile tatalui. Am fi asteptat sa-l vedem pe Connor cum isi ineaca amarul intr-o sticla spirtoasa dupa momentele dificile pe care viata i le-a pregatit. In schimb el pare de fier, un soldat cu o misiune, ghidat de niste fantasme ce nu i se… citeşte

5 4
mihoa pe 4 aprilie 2015 19:44
citeste Biblia si apoi vei gasi sensul la Noah.
dincolodenume pe 11 iunie 2016 10:07
Am citit Biblia. Totusi un film mai cretin nu am vazut.
Pantaleon pe 13 Aprilie 2015 20:26
Mai e mult pana departe
Înainte să mă mă uit la acest film, am citit toate părerile de pe forum, trebuie să spun asta din capul locului. Părerile sunt împărțite, unii îl consideră un film bun, alții (care nu au scris neapărat pe forum, dar cu care am vorbit) îl consideră banal și plictisitor. Părerea mea este că Russel Crowe, deși este un actor bun (nu excepțional, să fim serioși) își face debutul în lung-metraj cu piciorul stâng, realizând, nu neapărat o porcărie, dar un film modest, subțire, fără miez și fără feeling (exceptând câteva scene), cu un final având iz telenovelistic. Regizorul Crowe mai are mult până departe, mai are mult până la a face un film bun, memorabil. Se vede că îi lipsește experiența, că e un regizor plăpând, necopt. Să sperăm că viitorul lui regizoral va arăta mult mai bine decât prezentul. Până atunci, doar numele Russel Crowe… citeşte
3 4
Gebeleizis pe 13 februarie 2018 01:04
"Russell Crowe, deși este un actor bun (nu excepțional, să fim serioși)..." Really? 1. Gladiator 2. A Beautiful Mind 3. Romper Stromper 4. The Insider 5. L.A. Confidential 6. Cinderella Man Doar cateva filme in care Russell Crowe a jucat magistral! E adevarat ca RC a redus turatiile in ultimul deceniu. La fel de adevarat e ca The Water Diviner e un film ok, fara mari pretentii. Dar de aici si pana la la afirmatia ca RC este DOAR un actor bun, si nu exceptional este cale lunga! RC este unul dintre cei mai mari actori ai generatiei sale!
Pantaleon pe 13 februarie 2018 19:27
Iti respect parerea, dar continuu sa cred ca R.C. este un actor bun, nu exceptional. Un actor contemporan exceptional, daca vrei un exemplu, e Tom Hanks. Al Pacino cumva ? De Niro ? Rolul de referinta al lui Crowe este desigur cel din A Beautiful Mind. In rest, sa nu exageram. Bun si atat. Si, daca vrei, prea bine platit.
zdraveius pe 14 Noiembrie 2015 02:42
Un detaliu pe care nimeni nu pare sa-l fi mentionat. Se repeta de multe ori numele Istambul. Actiunea filmului este la 1915 plus cativa ani. La vremea respectiva, orasul era Constantinopol si a ramas asa pana la 28 martie 1930.
N-o fi ajuns un manual de istorie sau internetul la domnu' Crowe in 2014?
Doar si aceasta scapare si ma face si pe mine sa ma intreb de ce se cred unii actori si buni regizori.
Am constatat de prea multe ori ca acolo unde scenarist si regizor sau regizor si actor in rol principal este una si aceeasi persoana, ceva nu se leaga. Or fi si cazuri cu o combinatie fericita... dar tinand cont ca unii dintre actorii cunoscuti nu au vreo scoala de specialitate, nu ma mira ca se lanseaza si in regie, scriu si scenarii...multe filme fiind astfel de mana a treia, mult prea comerciale, de duzina. Multe efecte speciale, milioane de impuscaturi, morti,… citeşte

2 0
patru_daniel pe 08 Octombrie 2016 23:35
10
Foarte bun film, foarte buna povestea. Finalul m-a facut sa plang, merita vazut. Nota 10.
2 1
radu3455 pe 18 Martie 2015 18:56
mi-a placut tare mult acest film regizat chiar de Russell Crowe,are o poveste captivanta,trista,emotionanta si bine transpusa pe micul ecran,plus ca e inspirata din fapte reale,merita vazut nota 9
2 1
chetta pe 21 Ianuarie 2015 12:46
...
un film bunicel ,sa-i spun asa...ma asteptam la mult mai mult de la ...
In fine un film care merita vazut acasa...nu la cinema...

2 2
Manusa pe 10 Aprilie 2015 00:29
Parerea mea este ca nu exista film in care sa joace Crowe si sa nu fie bun, la fel si in cazul acestui film. Mie mi-a placut atat povestea, mai ales ca este una inspirata din evenimente reale, cat si prestatia tuturor actorilor.
Este de apreciat ca un parinte sa isi caute copiii, chiar daca se crede ca ei sunt morti, si cred ca in cazul de fata, tatal i-ar fi cautat ani intregi......pana cand la urma i-ar gasi.
Va recomand acest film, este unul foarte bun, care merita vazut.

2 3
catalin_ionut_23 pe 04 Martie 2015 17:44
Super bun! Merita vazut!
Foarte bun filmul ,merita vazut are o poveste foarte buna si actiune ,mie mi-a placut foarte mult filmul ,este interesant si nu plictiseste deloc .Vil recomand!
2 4
mladitza pe 08 Ianuarie 2017 21:50
de vazut daca va place Russell Crowe
Filmul are el ceva-ceva, dar aluneca un pic in melodromatic. Totusi, sunt de apreciat decorurile, povestea daca o scuturi de metaforele prea abundente e bunicica si, asa cum se stie, vocea lui Crowe este fermecatoare, mai ales ca aici citeste din frumoasele povesti ale lumii. Parerea mea este ca Russell Crowe ar trebui sa se abtina sa faca regie sau, in cel mai bun caz, sa ceara consultanta daca totusi vrea sa o faca. Daca vreti sa vedeti un film foarte bun, puteti sa-l evitati. Daca vreti sa va delectati cu un film in care joaca un actor preferat (Crowe, de exemplu) si care sa nu fie o pierdere de timp, il puteti viziona. Dar, cu siguranta, Crowe are filme cu adevarat bune, asta sa zicem ca e mediu.
1 0
greed pe 31 Iulie 2015 15:27
De vazut
Un film exceptional pentru amatori genului .... mie unu mia placut chiar foarte mult
1 1
ioanaa_ioana pe 16 Octombrie 2023 19:29
L-am vazut, mi-a placut.
I-am dat nota opt.

0 0
analuminita01 pe 11 Martie 2023 23:19
Subiectul filmului este interesant, emotionant. Se intalnesc oameni din culturi diferite, razboiul schimba vietile oamenilor si fata lumii. Mi-ar fi placut mai mult feeling, chiar si intre cei doi Joshua si Aisha.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Water Diviner

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Water Diviner
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells