The Sweet Life

(2016)

Viaţă dulce

Poster The Sweet Life Poster The Sweet Life

Sinopsis The Sweet Life

Mai mult

Kenny este un vânzător de înghețată din Chicago, cu o uniformă albă și o inimă rigidă. Când Kenny o întâlnește pe Lolita, conversația lor aprinsă duce la o propunere neobișnuită: să călătorească împreună la San Francisco și să se arunce deodată de pe podul Golden Bridge. Ambii sunt de acord cu această propunere mai puțin obișnuită și pornesc la drum. Un drum pe care aceste suflete rătăcite se apropie și în timpul căruia încearcă să lupte cu demonii interiori. Ce vor face odată ajunși la San…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

Mockingbird Pictures

Distribuitorul international

The Orchard

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
a_anywhere pe 17 Aprilie 2017 13:31
"(...) Faptul ca noi ne-am intalnit aici nu poate fi doar o coincidenta. / - Stii de ce este o coincidenta?
O intersectare de evenimente sau circumstante care aparent cu au nicio legatura. Asta nu inseamna ca nu exista un scop mai inalt. Ceva ce nu putem vedea intotdeauna. /
- Nu inseamna nici opusul (...)"

3 1
Dragos.87 pe 17 Aprilie 2017 14:17
Ideea filmului mi s-a parut atractiva si dornica de a fi vazuta insa am ramas cu un gust amar.O aventura foarte mult trasa de par insa nimic mai mult.Cum ar fi sa intalnesti pe cineva si sa pornesti intr-o calatorie fara prea multi bani?Suna tentant dar in acest film se potriveste acea vorba:prost sa fii noroc sa ai!Un film pe care il uiti imediat dupa ce l-ai vazut deoarece nu vine cu nimic nou.
1 2
oldPIROXENIC pe 18 Aprilie 2017 00:41
Întradevăr are şi o poveste bună, dar e greu de înţeles.
(CONŢINE SPOILER)

Cei doi s-au săturat de limitele societăţii şi vor să scape din această lume crezand că nu merită să trăieşti. Pe parcursul drumului lor spre marele final, şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt.
Este un film unic, cu un rating scăzut. Un film dramatic, cu puţine spre deloc faze comice.În jur de 90% damă. Dar, un film care te lasă cu ceva, care peste ceva timp o să schimbe ceva în tine, măcar nesimnificativ de puţin, o face.

0 0

Spune-ţi părerea despre The Sweet Life

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells