The Stag

(2013)

Bărbați mișto

Poster The Stag Postere The Stag

Sinopsis The Stag

Mai mult
The Stag RO

Fionnan este un metrosexual convins și nu vrea o petrecere a burlacilor. Ruth, viitoarea lui soție, îl convinge pe cavalerul de onoare să organizeze una și acesta acceptă, îngrijorat doar că ar trebui să-l țină departe de eveniment pe sălbaticul frate al lui Ruth, poreclit Mașinăria. Dar nu prea te pui cu Mașinăria și, după ce le prinde urma, îi aruncă într-o mulțime de aventuri în Irlanda rurală, unde eroii se vor pierde, se vor trezi ținta gloanțelor și-a pietrelor și-și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

AKA

  • The Bachelor Weekend

Produs de

Treasure Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Freealize

Țara

Irlanda

Box office The Stag

Weekend premieră (03.11.2014)
  • Loc 5
  • Spectatori 7.774
  • Încasări (RON) 138.888,01
Total
  • Spectatori 22.356
  • Încasări (RON) 392.936,26
  • Încasări (USD) 110.214,98

Părerea criticului

StefanDo pe 10 Noiembrie 2014 09:17
Un hit de casă în Irlanda şi film ales să închidă cea mai recentă ediţie a festivalului de la Dublin, The Stag/Bărbaţi mişto a fost cel mai popular titlu din Focus Irlanda, selecţia de producţii noi irlandeze inclusă în programul festivalului Transilvania. Noi criticii mai cârcotim la comedii, aşteptându-ne ca fiecare nou film văzut să ne dezvăluie un adevăr despre "life, the universe and everything", dar Bărbaţi mişto a reprezentat o experienţă frumoasă la TIFF: o sală întreagă ticsită, râzând în hohote la unison în ritmul aventurilor de pe ecran.

Povestea se învârte în jurul ticăitului Fionnan (Hugh O'Conor), aflat în pragul nunţii cu Ruth (Amy Huberman). Tipicar şi cam maniac cu detaliile, Fionnan devine o piedică în calea organizării nunţii, cu pretenţiile sale exagerate şi dorinţa ca evenimentul să iasă perfect, aşa… citeşte

1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Filmofilul pe 10 Noiembrie 2014 12:59
Slab ca un fotomodel anorexic
Filmul asta e destul de slab. M-am dus cu asteptari mari: comedie europeana, deci nu e atat de idioata ca una americana. Ei bine, a fost. Personaje caricaturale, puse grosolan in scena, ca sa se prinda tot prostu', glume de clasa a IV-a, nimic subtil, scenete melodramatice jucate prost... Niciun personaj nu m-a facut sa relationez cu el sau sa-mi pese macar un pic. Niste idioti corporatisti efeminati de birou, pusi in antiteza cu alt idiot "masculin", care intr-un final preiau unii de la altii "ce le lipseste" si toata lumea se pupa si e o mare familie. Irlandeza.

Slab si gay, prefer o comedie idioata americana care nu incearca sa fie mai mult decat este, decat acestei obosenii.

3 0
lili_mi pe 16 Octombrie 2014 10:24
am ras teribil
O comedie usoara, spumoasa, romantic, buna pentru fete, dar si cu "golaneala" simpatica a la Hangover, in varianta europeana, pentru barbati.
3 2
Dacianus pe 06 Noiembrie 2014 10:14
Cine a tradus filmul asta? "Misto" e o expresie alogena de cartier, neacceptata de dictionarul limbii romane. Dealtfel, din fericire, nici nu e raspandita in toata tara, ci doar in sud. Ar trebui sa organizam urgent o miscare de rezistenta contra ei,sa nu ne trezim ca devine acceptabila peste tot. Propun ca o varianta cu sonoritate mai nationala, in locul ei, ardelenescul : "fain"/"faini".
3 5
mirceathekid pe 5 februarie 2015 15:29
cuvantul ,,misto,, e un argou si e folosit de persoanele cu mai putina capacitate intelectuala :)
xerses pe 22 Septembrie 2014 15:08
Doamne, ce de traznai in filmul asta! M-a amuzat caci mi s-a parut ca o gura de aer proaspat dupa ce am "inhalat" multe alte filme pe scenarii asemanatoare, dar foarte lipsite de originalitate.
2 3
Bayard pe 28 Noiembrie 2014 03:33
Nu am putut sa urmaresc mai mult de 30 de minute.... l-am inchis si sters definitiv. Nu stiu, e perfect posibil sa continue mai bine ulterior. Si Hangover la inceput este foarte plictisitor si pe urma incepe nebunia. Problema cu The Stag este ca personajele sunt extraordinar de enervante, toti actorii aia secundari par foarte slabi... am abandonat. Nu-l pot recomanda.
1 2
m1100 pe 31 August 2016 00:05
Barbati prosti in padure...uau! Si am fost de acord sa-l vad pentru ca da.
N-am avut ce face.

0 0
Asil pe 14 Noiembrie 2014 14:17
ASIL
Dacianus, daca te deranjeaza cuvantul "Misto", e ok, nu zic nu la ce ai spus, dar, ar trebui sa te deranjeze si cuvantul "dealtfel" scris de tine. Se scrie " de altfel ".
0 0
Dacianus pe 15 noiembrie 2014 08:35
dealtfel (Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită, 2005) = de áltfel (de altminteri) (alt-fel) loc. adv. Nu e codificata inca expresia. Se merge pe principiul ca poate fi inlocuita cu "altminteri", deci se accepta si intr-un cuvant. Dar nu esti unic nici in credinta ca numai in doua cuvinte e scrisa corect. :)
Asil pe 9 decembrie 2014 17:00
de áltfel (de altminteri) (alt-fel) loc. adv. Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink áltfel de (diferit) (alt-fel) loc. adj. (un ~ om, ~ oameni) Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de nsho_ci | Semnalează o greșeală | Permalink de áltfel (de altminteri) loc. adv. (sil. mf. alt-) Sursa: Ortografic (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink Primul articol din seria “Cum e corect” este dedicat utilizarii corecte a unei expresii frecvent folosita in vorbire si scriere, respectiv expresia “de altfel”. Daca atunci cand pronuntam expresia “de altfel”, aceasta este perceputa auditiv ca fiind utilizata intr-un singur cuvant, nu trebuie sa facem greseala de a scrie aceasta expresie intr-un singur cuvant. Forma scrisa intr-un cuvant nu a existat niciodata, prin urmare ea trebuie eliminata. De altfel – este corect; Deatlfel – este incorect. Nu am timp sa intru in polemici, este alegerea ta cum vei scrie de acum inainte.

Spune-ţi părerea despre The Stag

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu The Stag
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells