Party Monster

(2003)

Petrecărețul

Poster Party Monster Postere Party Monster

Sinopsis Party Monster

Mai mult
Originar din Indiana, Alig se muta la New York unde devine in timp o adevarata legenda, cunoscut pentru uzul excesiv de substante interzise si comportamentul imoral afisat adesea in lumea cluburilor de noapte. Ajuns la apogeu, tanarul detine propria casa de productie si propria revista. Ca in orice poveste plina de prafuri si ierburi, nici Alig nu ajunge prea bine. Incepe sa organizeze petreceri din ce in ce mai bizare si intunecate, dar atinge apogeul intr-un mod tragic cand, plin de ranchiuna, isi ucide dealer-ul (Angel)… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
O nominalizare Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

ContentFilm

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Strand Releasing

Țara

SUA

Site oficial

Party Monster

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
DeeaD pe 10 Iulie 2011 02:08
Din pura curiozitate am vazut filmul si m-a socat....nu mi-l inchipuiam pe Macaulay Culkin jucand un asemenea rol....Totusi il recomand pt cei ce vor sa ramana uimiti!
1 1
Cryty pe 19 august 2012 21:27
Actorul a crescut, e normal ca orice copil sa creasca, doar nu te asteptai sa joace in Home Alone forever, nu? Daca i s-a oferit rolul l-a acceptat, eu spun ca a facut o treaba buna, cateodata conteaza si cum a jucat rolul, nu ce rol a jucat. Eu spun ca rolul este jucat foarte bine, si in unele momente chiar m-a facut sa spun ca daca nu ar fi fost el personajul nu ar fi avut acelasi farmec. Este un actor bun si merita incurajat. Este luat la intrebari doar pentru ca s-a maturizat, este total prostesc. Eu spun ca i se potrivesc rolurile de om matur, si Taylor Lautner a trecut de la Shark Boy la Jacob din Twilight si nu s-a luat nimeni de el. :)
belora pe 10 Mai 2018 01:30
Mizerie
Un Cacat de film ................................................................
0 0

Spune-ţi părerea despre Party Monster

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells