Mercy Street

(2016)

Strada Speranţei

Poster Mercy Street Poster Mercy Street

Sinopsis Mercy Street

Mai mult
Mercy Street

„Mercy Streetˮ este povestea unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj secret spre o lume secretă sub lumea noastră, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

Pentru Lorenz, în vârstă de 10 ani crescut doar de tatăl său, o excursie în pădure se transformă într-o aventură incredibilă prin lumea secretă Havala, unde descoperă planul malefic al lui Marcus, proprietarul unei companii miniere, unde tatăl său lucrează ca inginer. Marcus este, de fapt, un geniu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Se difuzează la TV.
Cinemaraton
Miercuri, 20 Mar 08:45
Alex Bordeanu Alex Bordeanu Marcus (voce) Ionuț Grama Ionuț Grama Bana / Winny / Coccolino (voce) Cristian Iacob Cristian Iacob tatăl lui Lorenz (voce)
Vlad Rădescu Vlad Rădescu şoferul (voce) Marius Stănescu Marius Stănescu Părintele Abbey (voce) Duţă Şerban Duţă Şerban Lorenz (voce)
Andrei Stanciu Andrei Stanciu Singi (voce) Laurenţiu Munteanu Laurenţiu Munteanu Bumbe (voce) Raluca Iurascu Raluca Iurascu Hava (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Opal Production

Distribuit in Romania de

Opal Production

Țara

Romania

Site oficial

Mercy Street

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
datudose pe 17 Aprilie 2016 22:07
Primul film de animatie 3D romanesc, merita vazut!
3 0
user-6021788572388 pe 08 Februarie 2021 19:52
Doar pentru faptul ca este prima animatie 3d din Romnia trebuie apreciata. Bineinteles, subiectul face referire la anumite intamplari( razboi, comunism etc) insa, aceste subiecte sunt transpuse intr-un mod, care pe mine, cand eram mica, m-a ajutat sa le inteleg mai usor. Desigur ca, exista si persoane care nu inteleg aceste subiecte sau pur si simplu nici nu se chinuie si atunci, normal ca exista si pareri diferite. Dar aceasta animatie merita cu toata sinceritatea nota 10.
0 0
Lav_me pe 11 Noiembrie 2017 11:50
Felicitari!
Nu este o animatie pentru cei care nu au pasit inca pe drumul spiritualitatii. Mesajele abunda dar nu orice minte le percepe. Eu una l-am vizionat cu ochi de copil si minte de adult. Ce imi place atat demult la acest film? Imi plac vocile, imi place muzica, imi plac culorile, imi place umorul , imi place intelepciunea presarata in dialogurile fals puerile, imi place subiectul in sine, care atinge teme foarte interesante. Pentru toate acestea si fiindca este si primul film romanesc de animatie 3d - deci un deschizator de drum - ii acord cu tot dragul nota 10 .
0 0
cosmin742000 pe 05 Octombrie 2017 09:26
Un film romanesc de animatie , care incearca sa copieze fara succes , animeurile japoneze , Felul cum este desenat este oribil , vocile suna ca si cum ar fi dublat in romana , nu ar fi vocile originae , subiectul este total neinteresant, un fillm care nu este nici pentru adulti , nici pentu copii
0 0

Spune-ţi părerea despre Mercy Street

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi animatie
Liste cu Mercy Street
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells