La tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa!

(1977)

Sandokan rebelul

Poster La tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa! Postere La tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa!

Sinopsis La tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa!

Cei care indraznesc sa se revolte si sa lupte impotriva asupririi sultanului vanati fara mila. Obositi de atata lupta, speriati de amenintarea permanenta, aproape ca si-au pierdut speranta. Insa fiica unuia dintre cei ucisi vrea sa lupte pana la capat. Ea este hotarata sa le ofere o noua raza de speranta celor asemenea ei si singura modalitate este aceea de a-l convinge pe Sandokan sa lupte alaturi de ei...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 21 Ianuarie 2013 06:40
Renaşterea legendei lui Sandokan
Acest film continuă acţiunea serialului "Sandokan, tigrul Malaeziei" (1976), inspirându-se tot din romanele scriitorului italian Emilio Salgari. După ce a pierdut insula Mompracem și a văzut moartea soției sale, piratul malaezian Sandokan s-a retras în India, dar este chemat pentru a conduce lupta pentru recucerirea insulei, revendicându-și tronul într-un act final de curaj.

"Sandokan rebelul" este mai slab în comparaţie cu serialul de televiziune, dar aproape la fel de captivant. Actorul punjab Kabir Bedi s-a rutinat şi nu mai joacă la fel de bine ca în serial. Acţiunea rămâne totuşi destul de interesantă, iar din acest motiv filmul merită văzut de fanii genului.

2 0

Spune-ţi părerea despre La tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi aventuri
jinglebells