Kill Your Darlings

(2013)

Ucide ce iubești

Poster Kill Your Darlings Postere Kill Your Darlings

Sinopsis Kill Your Darlings

Mai mult
Kill Your Darlings trl

Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe) este celebrul poet care va deveni figura emblematică a celor din ”Beat Generation”. Suntem în anul 1944, iar Ginsberg este student la Universitatea Columbia și se îndrăgostește nebunește de fermecătorul lui coleg Lucien Carr. În această perioadă, el reușește să și-i facă prieteni pe William S. Burroughs și pe Jack Kerouac. Împreună ei vor pune bazele mișcării Beat. Tot atunci, David Kammerer este și el îndrăgostit de irezistibilul Carr, dar,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe Allen Ginsberg Michael C. Hall Michael C. Hall David Kammerer Elizabeth Olsen Elizabeth Olsen Edie Parker
Ben Foster Ben Foster William Burroughs Jennifer Jason Leigh Jennifer Jason Leigh Naomi Ginsberg Kyra Sedgwick Kyra Sedgwick Marian Carr
Dane DeHaan Dane DeHaan Lucien Carr Jack Huston Jack Huston Jack Kerouac David Cross David Cross Louis Ginsberg
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Killer Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Future Film

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mosu332 pe 26 Noiembrie 2014 22:03
Mai filmul este bun, dar nu inteleg unde vor sa ajunga, adica dupa ce cei din insdustria cinematografica au exploatat sexualitatea intensiv in ultimu deceniu si ceva... acum au trecut la homosexualitate cu un atat avant in cat ma sperie; nu exista film in care a fy homo nu e prezentat nu numai ca un lucru bun ci si ca un lucru absolut normal si "de viitor" deci sa fim seriosi laso dreacu cu scenele astea explicite de sex intre poponauti.....
11 10
nelloti pe 02 Martie 2014 17:35
Foarte interesant
Sunt personaje ale " Beat Generations". Si este destul de interesant. De asemenea, in aceeasi categorie" si cu/despre aceleasi personaje sunt admirabile si filmele "Howl" (2010) si "On the Road" (2012)
7 1
Anditza101 pe 11 Ianuarie 2014 19:54
Am vazut trailer-ul . Chiar m-as uita la filmul acesta . Imi place ideea cu tocilarul care se intalneste cu un tip ,, marfa ,, si ajung la un moment dat sa faca o crima . Frumoasa ideea !
2 3
jansic pe 08 Aprilie 2010 21:14
daca-i despre The Beat Generation (dupa numele personajelor), il astept...
2 3
AmphitriteMermaid pe 21 Ianuarie 2019 16:05
Interesant film. Sincer, la inceput am decis sa il vizionez datorita participarii lui Daniel Radcliffe, dar intr-un final mi-a placut.
1 0
andreea_andreuta pe 13 Februarie 2014 16:18
am citit undeva ca e aparut in cinema, acum nu stiu exact.
1 1
xerses pe 05 Martie 2014 11:43
Cam socante unele scene...Insa filmul merita vazut.
1 4
artoholic.king pe 06 Februarie 2024 19:23
QUEER MIXED WITH POETRY VIBES
Fiind de asemenea, poetă, pot remarca cu sârguință concluzia ideii, ce se dorește a fi transmisă generațiilor următoare, de către "The Beat Generation".
Dorința și curajul de care au dat dovadă Allen Ginsberg, Lucien Carr, Kerouac și Burroughs e de apreciat.
Poezia ne este oferită spre a o simți și a o judeca la latitudinea noastră. Fiecare poate crie versuri așa cum își dorește, important e să simtă; Nu trebuie neapărat să-ți modelezi emoțiile după cartea unor intelectuali asimptomatici.
Pe lângă asta, filmul transmite și firea nebună a artistului, ce narcisist, pentru propia putere, recurge la moartea celor iubiți [atât pe plan fizic, cât și psihic "queer"].
Ai grijă ce-ți dorești și la cum gestionezi situația.

0 0
marius93 pe 11 Mai 2010 18:41
Slabe sanse sa se concretizeze filmul. De prin vara anului trecut e blocat in dezvoltare si nu mai da semne cum ca ar fi pe drumul cel bun. Cu siguranta, nici Chris nu se va re-alatura distributiei (daca cumva ca printr-o minune se va mai face), deoarece are agenda incarcata cu filme la care trebuie sa lucreze, plus ca a avut succes si a primit rolul Capitanului America... :)
0 9

Spune-ţi părerea despre Kill Your Darlings

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Kill Your Darlings
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells