Daniel Radcliffe va fi Freddie Mercury?

de Cristina Grigore în 25 Sep 2013
Tânărul actor este preferat în locul lui Sacha Baron Cohen în filmul despre viaţa liderului formaţiei Queen

O peliculă biografică aflată acum în producţie la Hollywood îl va aduce din nou în faţa fanilor pe îndrăgitul cântăreţ şi muzician Freddie Mercury, solistul vocal şi liderul formaţiei rock Queen. Dacă principalul favorit în cursa pentru rolul central, al excentricului cântăreţ, a fost Sacha Baron Cohen, foştii membrii Queen - care au putere de decizie asupra distribuţiei alături de producători - l-au înlocuit acum cu Daniel Radcliffe, anunţă publicaţia Daily Star.

Deoarece Cohen a părut un actor „mult prea amuzant” pentru un rol atât de complex şi de dramatic precum cel al lui Freddie Mercury, oferta a mers către Radcliffe, un actor care se pare că i-a impresionat pe realizatorii filmului prin interpretarea sa din Kill Your Darlings, unde acesta îl portretiza pe Allen Ginsberg, unul din poeţii faimoşi ai Americii şi iniţiator al Generaţiei Beat.

Iată ce a declarat fostul membru Queen, Roger Taylor, referitor la excluderea din distribuţie a lui Cohen: „Ne-am dat seama că Sacha nu este chiar persoana potrivită. Nu am vrut ca filmul să fie o glumă. Ne dorim ca spectatorii să fie mişcaţi după vizionarea lui”. Cât priveşte modul în care avansează producţia filmului, Taylor a menţionat: „Credeam că lucrurile se mişcă încet în industria muzicii, însă acest întreg proces ar putea fi asemănat cu înotul în melasă”.

Exploreaza subiecte similare:

Sacha Baron Cohen, Daniel Radcliffe, Kill Your Darlings, Freddie Mercury, actor

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
IoanaRIP pe 25 septembrie 2013 10:11
Radcliffe a dezmintit zvonul de ieri :) http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=38854
MikkaelWolfganger pe 25 septembrie 2013 10:30
Sper sa nu sariti pe mine, dar...Baron Cohen mi se pare ideal pentru rol.Radcliffe are el fata usor gay, dar nu cred ca ii mere acolo.Baron Cohen are in sange extravaganta aia a lui Freddy.
darayawaus pe 25 septembrie 2013 12:04
Sunt de acord. De altfel, multi actori de comedie s-au descurcat (mai) bine in roluri dramatice. Jim Carrey e cel mai potrivit exemplu.
MikkaelWolfganger pe 25 septembrie 2013 12:34
Cu Carrey, nu m-as hazarda.Rolurile sale dramatice au si ceva accente de comedie pe ici, pe colo.Singurul sau rol dramatic 100% a fost cel din Number 23 si nu i-as da prea multe laude aici, ci din contra.Cu toate astea, da este un actor care a prestat mai bine in filmele care au impus si un oarecare dramatism.
AeroX pe 25 septembrie 2013 11:17
Eu nu pricep deloc de ce e Dan in vizorul multora pentru roluri chiar nepotrivite. De exemplu, mi-a placut filmul The Woman In Black, dar vocea lui a stricat tot filmul. Pur si simplu eu cred ca actorii astia tineri din HP ar trebui sa urmeze in continuare roluri de adolescenti o perioada buna, gen studenti la facultate, chestii din astea, cum a fost Emma Watson in filmul ala pentru adolescenti alaturi de Logan Lerman.
Dan inca nu e gata de roluri de adult, nici macar tanar adult. Nu are natura fizica pregatita, nu-i contest calitatile actoricesti.

Tyson_Kyd pe 25 septembrie 2013 12:23
Mult mai bun Sacha Baron Cohen . Este un actor mult mai amuzant si priceput .
cosmin742000 pe 25 septembrie 2013 14:41
Freddie Mercury nu poate fi intruchipat de nimeni . Freddie Mercury a fost unic. Orice actor ar incrca sa il intruchipeze pe Freddie nu ar fi decat o gluma proasta.Parerea mea . Nici Joseph Gordon-Levitt care dupa mine e singurul actor ramas la Hollywood , nu cred ca ar face fata provocarii unui astfel de rol
Cinefilul007 pe 25 septembrie 2013 15:27
Un film despre Queen cu Daniel in rol principal? Suna aproape perfect. Nu prea il vad pe Dan in rolul lui Freddie, dar abia astept filmul.
It will be Killer Queen.

vladimir84 pe 25 septembrie 2013 22:49
Nu prea seamana, dar interpretarea ar putea sa-l ridice pe treptele cinematografiei.
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2013 20:38
Nu! Nu! Nu! Este un actor talentat, dar nu pentru acest rol....Cohen era potrivit ca look, nu stiu ce ar fi facut ca personalitate... In fine.
Ovidiu239 pe 23 februarie 2014 18:46
Un actor slab, nu poate interpreta o legenda...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells