Daniel Radcliffe s-a săturat să apară dezbrăcat în filme

de Cristina Grigore în 19 Sep 2013
Actorului de 24 de ani i s-a cerut să apară nud în ultimele trei filme în care a jucat

Interpretul lui Harry Potter şi-a continuat cariera începută cu îndrăgita serie de filme într-un mod ce este preferat de cele mai multe ori de tinerele actriţe, acela de a apărea cât mai dezbrăcate în rolurile oferite. Iată că şi lui Radcliffe i s-a întâmplat să urmeze, voit sau nu, aceeaşi cale, însă în ultima vreme actorul s-a cam săturat de acest tipar, după cum a declarat celor de la publicaţia The Guardian.

Radcliffe a apărut prima dată nud pe scenă, într-o piesă de teatru, Equus, apoi în Horns, The F World şi Kill Your Darlings, filme ce au avut premiera anul acesta la Festivalul de Film de la Toronto.

Într-un interviu de promovare al recentului serial în care joacă, A Young Doctor's Notebook and Other Stories, actorul de 24 de ani a ţinut să menţioneze că, de acum încolo, nu va mai renunţa la haine. „Cred că s-a discutat la un moment dat despre o posibilă scenă cu mine din serial ce implica nuditate şi am spus ceva de genul ‘M-am dezbrăcat în ultimele trei filme, nu s-ar putea să nu fac asta?’. Până la urmă toată lumea va crede că sunt un exhibiţionist”.

În ciuda faptului că a tot fost pus să execute scene nud în filme, actorul este cât se poate de recunoscător pentru cariera sa de după filmele Harry Potter. „Mi s-a dat şansa să lucrez la proiecte cu adevărat interesante şi să mă perfecţionez”, a spus el.

Cât despre implicarea în recent anunţatul proiect al lui JK Rowling, inspirat din universul Harry Potter şi intitulat Fantastic Beasts and Where to Find Them, actorul a declarat: „E de prisos să mai spun că nu voi fi implicat. Şi nu cred că vreunul dintre actorii din Harry Potter va fi. Nu am cunoştinţă despre aşa ceva”.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Radcliffe, Kill Your Darlings, Horns, A Young Doctor's Notebook, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ovidiu239 pe 19 septembrie 2013 14:56
Si noi ne-am saturat sa-l vedem in filme (fie imbracat sau dezbracat).
MikkaelWolfganger pe 20 septembrie 2013 10:09
Nu apare prea des pe ecran.Are vreo 15 film toate si 8 is Harry Potter.Plus ca e destul de ok ca actor, iar in ultima vreme se pare ca a prin roluri in filme destul de apreciate.Abstractie facand doar Horns.Inteleg ca e urat de armata de anti-fani HP,dar per total nu cred ca e un actor dezagreabil si netalentat.
vladimir84 pe 19 septembrie 2013 21:19
Are dreptate baiatul, daca era fata mai ziceam.
cosmin742000 pe 20 septembrie 2013 16:41
Ha ha ha ha , cine s-ar uita la Dainel Radcliffe gol ?
alex_il_fenomeno pe 11 octombrie 2013 11:05
Este treaba lui daca accepta orice rol....
zeno.marin pe 21 februarie 2014 14:30
"Daniel Radcliffe s-a săturat să apară dezbrăcat în filme". Si noi.
In timp ce unii nu vor sa-l vada dezbracat, eu nu vreau sa-l vad deloc in filme.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells