Horns

(2013)

Coarne

Poster Horns Postere Horns

Sinopsis Horns

Mai mult
Horns trl 2

Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viață îndestulată și plină de privilegii și vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Când Merrin este violată și ucisă cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al polițiștilor însărcinați cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă și furie neputincioasă pe tânăr. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezește după o noapte de beție cu două protuberanțe dureroase pe cap…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Rogovi

Produs de

Mandalay Pictures

Distribuitorul international

Eagle Films

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office Horns

Weekend premieră (27.10.2014)
  • Loc 6
  • Spectatori 5.989
  • Încasări (RON) 106.189,00
Total
  • Spectatori 14.159
  • Încasări (RON) 242.856,00
  • Încasări (USD) 68.561,19

Părerea criticului

StefanDo pe 03 Noiembrie 2014 09:58
După trei romane publicate, Joe Hill (fiul lui Stephen King) este considerat speranţa literaturii horror americane, aşa că un film bazat pe foarte ecranizabilul roman "Horns" nu s-a lăsat mult aşteptat. Sincronizat foarte bine cu Halloween-ul, Horns ni-l arată pe Daniel Radcliffe în rolul unui tânăr care, după ce se trezeşte într-o dimineaţă cu o pereche de coarne pe cap, îşi foloseşte puterea dată de acestea pentru a-l descoperi pe ucigaşul iubitei sale.

Regizor este francezul Alexandre Aja, devenit cunoscut cu Haute tension/Înaltă tensiune (horror realizat când avea doar 24 de ani) şi The Hills Have Eyes/Dealuri însângerate. Aja foloseşte bine potenţialul romanului şi oferă câteva imagini de ţinut minte, dar schimbările de ton din scenariu şi câteva întorsături de situaţie care aduc a iepuri (însângeraţi) scoşi din joben de un… citeşte

3 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
NeaguGabriel pe 06 Octombrie 2014 20:10
E OK !
Am vazut filmul, este OK filmul, dar se putea face mai mult pe aceasta poveste daca tot se crede a fi genul "fantastic/horror" . Doar la final pot spune ca apartine acestor genuri.

Stiu ca veti spune ca nu am cum sa-l fi vazut ca apare abea la sfarsitul lunii, dar se pare ca pe net s-a leak-uit deja o versiune foarte buna, un HD-Rip .

6 1
MNarcis pe 28 Septembrie 2012 21:56
''Harry Potter'' of hell this time!
''Harry Potter'' furios si pe deasupra si cu coarne si coada ''la pachet'' (pt ca puteri supranaturale detine de mult), un film pe care cu siguranta nu il voi rata mai ales ca Alexandre Aja cu siguranta va realiza o pelicula ''intunecata'' invaluita in mister si interesanta ('Om trai si 'om vedea) insa ''Harry Potter'' cu coarne??? doamne abia astept sa o vad si pe asta........il astept\asteptam cu mare interes, drag si nerabdare!
5 7
uanaaaaaaaaa pe 24 ianuarie 2013 18:49
De ce toata lumea compara tot de tine de Daniel Radcliffe cu Harry Potter?.... devine enervant
brutalistic pe 29 ianuarie 2013 02:53
pentru ca datorita lui HP il stie lumea, mult timp va fi lipit de el. oricum Radcliffe este un actor foarte bun, urmariti "A Young Doctor's Notebook" o miniserie geniala.
Sorin87 pe 19 Iulie 2015 22:32
Mi-a placut filmul, mai ales ca te tine in suspans pana la final ce dezvaluie criminalul
4 0
dido pe 12 Octombrie 2014 18:50
Drama fantastica!
Foarte reusita atmosfera sumbra,fantasmagorica a filmului,frumos redata povestea de dragoste a celor doi,inceputa din copilarie,si categoric,reusita antiteza cu Lucifer,prin cele doua coarne care provoaca pe cei din jur sa-si marturiseasca gandurile cele mai ascunse...pe mine m-a impresionat marturisirea mamei....Recomand!
4 3
terraflorin pe 09 Octombrie 2014 11:50
Capcane
Mda, am văzut şi eu acest film din 2003 care între timp a ''beneficiat'' doar de o distribuție limitată pe la unele festivaluri de film. Nu pot spune că e un film de acţiune sau spectaculos, e doar o ''banală'' poveste dramatică de dragoste în care principalul suspect şi fostul iubit al victimei beneficiază de puteri paranormale pentru a ''rezolva'' cazul. Coarnele acestuia scot ce e mai rău din oamenii cu care intră în contact şi îi face să spună adevărul fără niciun filtru. Pericolul filmului (văd că se practică din ce în ce mai des demonologia şi controlul minţii la Hollywood dar şi în producţiile muzicale) vine din faptul că promovează ideea că a fi demon este bine! Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi transformați-vă în draci, iată noua religie mondială promovată în toate mediile ''media''. Şi ideea falsă că o banală… citeşte
4 4
georgiana.f pe 23 Noiembrie 2014 20:51
:(
pierdere de vreme putin spus!
Unde mai pui ca am dat si bani sa il vad la cinema!
Ar trebui sa ne plateasca sa vedem astfel de filme :))))))))))))

4 7
symplw pe 11 August 2015 22:03
Am observat ca multe persoane au luat acest film in ras.
Parerea mea este ca acest film ne-a scos din plictiseala produsa de celelalte filme "horror". O fantezie care m-a facut sa am incredere ca inca mai exista filme bune.

2 0
dragomir_alina pe 10 Noiembrie 2014 15:50
Bun
Bun film, dar l-au stricat la sfarsit cu momentul razbunarii, acolo au dat-o de gard""
2 1
emy_sinaia pe 10 Octombrie 2014 17:39
Merge o data
Filmul are un subiect tragic care, datorita coarnelor care ii cresc lui Ig, il ajuta sa vada adevarata lume care il inconjoara si sa descopere adevaratii prieteni dar mai ales dusmanii care au contribuit la moartea prietenei lui, Merrin.
2 2
Realism pe 11 iunie 2017 22:13
Î-ți apreciez părerea dar exprimarea este ușor defectuoasă ''tragic care datorită''ar fi un exemplu pe restul nu le mai enumăr
makomomo pe 18 Noiembrie 2014 23:15
fail
o alta porcarie nascocita pt audienta, o aberatie ciudata si penibila...skip it
2 7
bainca pe 13 Ianuarie 2020 05:16
nota 9 interesant, original
Foarte interesant film , ideea este originala , eu una nu am mai vazut asa ceva si modul cum se desfasoara actiunea este foarte intrigant si de urmarit , are din toate genurile cate putin Drama si fantezie in cea mai mare parte , o poveste de dragoste intre ele dar si Horror la final , in rest este un film mai mult ca o poveste de urmarit si cu suspans .Este bun nu am ce spune si demult vroiam sa il vad , asa ca pentru actiune , poveste , idee mai ales si actori nota 9 .A jucat bine actorul Daniel din Harry Potter
1 0
Dudesteanu pe 29 Ianuarie 2015 05:02
love story
Un film bun.... un un final de love story.... de aci trag concluzia ... ce inseamna prietenii... copilaria e foarte frumoasa fara prejudecati .. fara compromisuri ..... deja cand ajungi la maturitate.... se schimba tot ... atunci cand iubesti ...... dar sa nu uit si sa precizez ca ceea ce s-a intamplat in film .. se petrece si in zilele noastre ..... prietenul iti ... sotia ... o vorba spusa din batrani..... se putea si mai bun sa fie filmul.. cert este ca... merita vazut si iti lasa o impresie frumoasa .... Dragostea nu are limite!!!
1 1
Petrov pe 06 Noiembrie 2014 17:36
!!!
Cel mai frumos film . Are de toate: are dragoste, are razbunare, te face sa razi, sa plagi, sa te sperii... actorii sunt foarte buni si este o poveste emotionanta. Recomand!
1 3
Veronyk-Danyella pe 31 Octombrie 2014 23:26
BUN FILM
Mi a placut, merita vazut ! Mesajul filmului este bine de tinut minte. Are si un pic de horro, e presarat cu tot ce ii trebuie unui film bun.
1 3
Adry95 pe 15 Iulie 2014 16:53
Ceva noutati despre film ? Se mai face ?Filmu pare promitator.
1 3

Spune-ţi părerea despre Horns

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Horns
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells