Keanu

(2016)

Keanu

Poster Keanu Postere Keanu

Sinopsis Keanu

Mai mult
Keanu

Smoke și Oil Dresden (Jordan Peele și Keegan-Michael Key) sunt doi asasini care se duc într-o clădire unde se procesează drogurile aparținând unui cartel mexican și îi omoară pe toți cei de acolo, inclusiv pe șeful King Diaz. Cei doi iau pisica lui Diaz, însa aceasta scapă din mâinile lor atunci când ei sunt distrași pentru puțin timp de poliție. Între timp, Rell (Peele), care tocmai a fost părăsit de iubită, se trezește cu pisicul la ușa lui și imediat se atașează de el, numindu-l Keanu.

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Keegan-Michael Key Keegan-Michael Key Clarence Goobril / Smoke Dresden Jordan Peele Jordan Peele Rell Williams / Oil Dresden Keanu Reeves Keanu Reeves Keanu (voce)
Anna Faris Anna Faris Anna Faris Nia Long Nia Long Hannah Method Man Method Man Cheddar
Luis Guzmán Luis Guzmán Bacon Tiffany Haddish Tiffany Haddish Hi-C Will Forte Will Forte Hulka
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

New Line Cinema

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Warner Bros.

Țara

SUA

Site oficial

Keanu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dido pe 22 Iulie 2016 20:15
Comedia made Animal Planet!
Spre surprinderea mea chiar mi-a placut filmul!De regula evit comediile americane actuale,pline de umor infantil si sexist,dar i-am data acestuia o sansa,din cauza pisicului,evident!In afara de nelipsita faza cu penisurile agatate de gat (nu se putea altfel...) avem o comedie a contrastelor,umor destul de reusit ,un Keegan-Michael Key amuzant in obisnuita sa nota de la emisiunea cu animale a suspomenitului canal tv si actiune pe saturate.Coloana sonora foarte buna iar gaselnita cu George Michael geniala!Recomand!
A!Sa nu uit de pisic!Delicios!

11 2
masseffect pe 24 iulie 2016 15:45
bun coment, un film reusit si haios
makomomo pe 10 Iulie 2016 17:35
super comedie
Una dintre cele mai bune comedii vazute in ultimii ani, pare o aiureala la inceput dar devine pe parcurs un film super haios.Muzica e geniala, o coloana sonora perfect sincronizata cu momentele cheie iar replicile foarte nimerite si haioase.Nu e capodopera dar e super reusit filmul si te binedispune 100%...Recomand, mai ales daca esti si iubitor de animale.
11 2
krisss79 pe 10 Iulie 2016 20:25
super
Tocmai l-am vazut acum, e tare de tot si merita aceasta comedie, un pisic dragut rau de tot si niste nebuni aiuriti care intra fara voia lor intr-o gasca de traficanti si se dau si ei drept mari criminali de cartier ca sa poata recupera pisicul furat de traficanti...
9 2
stef_kriss pe 10 Iulie 2016 17:45
tare
Filmul este super reusit, merita vazut este facut foarte bine si pisoiul are niste faze geniale...demult nu am mai vazut o comedie asa buna
9 2
xa_ndru pe 10 Iulie 2016 17:39
marfa
O comedie combinata cu ceva actiune si multe faze tari , super tare filmul.
9 2
Sorin87 pe 02 August 2016 18:45
Foarte bun filmul, cu momente de actiune cu un motanel, interesanta combinatie
2 1
MadalinGheorghe01 pe 06 Iulie 2016 01:48
Mai bine nu
Mai bine nu, vorba acelor trei stelute. De fapt cred ca s-ar incadra la " monument de prostie ", cel putin din punctul de vedere al scenariului gandit de un copil de 12 ani.
2 9
xerses pe 04 Iunie 2016 22:10
Ceva ceva amuzament tot e de gasit in acest film, chiar daca pare o prostie...
1 2
GiulianoDirt pe 10 Februarie 2022 18:59
O comedie puerilă cu niggers. 3 stele sunt prea mult, deja.
0 0
AmphitriteMermaid pe 24 Ianuarie 2018 10:55
Cum a spus cineva mai jos, la inceput filmul pare o aiureala, dar pe parcurs devine o comedie simpatica in care o pisicia este personajul "principal"
0 0
OviStof pe 28 Decembrie 2016 15:11
Acceptabil
Fiind "cap de afiş" simpaticul motănel, mă aşteptam să aibă un rol mai amplu. Filmul este bunicel, mai ales prin apariţiile pisoiului. O notă nostalgică (de acum, din păcate), o conferă inserţiile muzicale, bine plasate, ale lui George Michael.
0 0
Dragos.87 pe 04 Iunie 2017 18:32
Este o comedie relaxanta fara bataie de cap insa nimic special.Filmul este salvat doar de actorii haiosi ce reusesc sa te bine dispuna si fac momente destul de funny deoarece majoritatea dialogurilor sunt trase de par si se deviaza mult de la subiect,nici nu cred ca ar fi iesit mai mult pentru ca are un scenariu slabut.Pentru o amiaza relaxanta,merge.
0 1

Spune-ţi părerea despre Keanu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Keanu
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells