John Dies at the End

(2012)

John moare la sfârșit

Poster John Dies at the End Postere John Dies at the End

Sinopsis John Dies at the End

Mai mult
John Dies at the End

Filmul ne povestește despre un drog care promite experiențe unice de detașare de corp. Pe strada i se spune Soy Sauce (sos de soia), iar consumatorii călătoresc în timp și în afara dimensiunii cunoscute celorlalți. Dar cei care se întorc din aceste 'călătorii' nu mai sunt umani.
Brusc, o invazie tăcută din lumea cealaltă este în curs de desfășurare și omenirea are nevoie de un erou. Dar în locul acestuia apar John și David, doi liceeni care au abandonat școala și care abia…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: krystall
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Chase Williamson Chase Williamson Dave Paul Giamatti Paul Giamatti Arnie Blondestone Rob Mayes Rob Mayes John
Doug Jones Doug Jones Roger North Clancy Brown Clancy Brown dr. Albert Marconi Daniel Roebuck Daniel Roebuck
Kevin Michael Richardson Kevin Michael Richardson Korrok (voice) Glynn Turman Glynn Turman Lawrence 'Morgan Freeman' Appleton Ethan Erickson Ethan Erickson sergentul McElroy
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

M3 Alliance

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dannysa6 pe 08 Ianuarie 2013 22:56
sincer sa fiu ma asteptam la mai putine de la acest film, am citit comentariile de pe acest site si am zis ca v-a fi un esec total. Nota de imdb m-a convins sa-l vad si credeti-ma nu-mi pare rau.
Daca ati vazut Fight Club, Donnie Darko, Shutter Island sau oricare film care era destul de incurcat si greu de inteles, imaginativa ca acest film este de 2 ori mai zapacit decat alte filme si in unele momente te face sa te gandesti ce regizor, producator sau scenarist sarit de pe fix a avut aceste idei.
Filmul este complicat chiar lipsit de sens in anumite faze, dar este un film pe care l-am viziunat cu placere si intra in topul meu de filme preferate cu siguranta

5 1
puffulette pe 4 aprilie 2013 13:52
total de acord, insa filmele enumerate de tine mi se par peste John dies at the end chiar daca si acesta este un film bun... in caz cva nu ai vazut, iti recomand si filmele Eraserhead si The butterfly effect, Memento, etc. nu sunt asa de "mindfuck " dar mie mi-au placut mult ;)
AndreBlack pe 11 Ianuarie 2013 13:15
A fost bunicel filmul , am avut asteptari mai mari de la acest film dar din pacate nu a fost asa . Nu il luati decat daca nu aveti ce face sau nu aveti ce altceva mai bun sa vedeti .
3 3
Seryfull pe 30 Ianuarie 2013 17:31
film de duzina nu are nimic special,pierdere de timp.....
2 2
xerses pe 08 Ianuarie 2013 16:23
Si eu am fost surprinsa de nota mare pe care o are acest film.Nu prea inteleg ce anume calitati are acest film...Nu recomand.
2 4
alex_il_fenomeno pe 14 August 2013 02:56
Nu stiam ce sa cred despre el, urmarindu-l mai mult intr-o doara, si chiar am ramas fascinat de cat de interesant si de surprinzator a fost, dintr-un punct in celalalt…In sfarsit am remarcat un film care are o nota acceptabila, desi ar fi meritat chiar mai mult, cat si o atentie mai vasta. Singurul nume care promitea ceva era Paul Giamatti, ce s-a “deconspirat” inca din primele momente, pentru ca povestea se anunta peste masura de fantezista, desi a fost de bun augur, iar protagonistii, Chase Williamson si Rob Mayer au reusit niste prestatii magice, convingandu-ma sa ma mai uit de ei si in alte productii. Revenind la istorisire, desi era mai mult relatata, avea aceeasi intensitate, intreruperile oferind spectatorului sansa sa isi traga rasuflarea, cel putin pana la surpriza monumentala din final, cand chiar ramai inmarmurit… Fara doar si poate, un film de vazut.
1 0
cosmin742000 pe 26 Noiembrie 2017 11:43
O mizerie de film SF american , deci nimic nou.............................
0 0
Sorin87 pe 08 Mai 2016 23:09
Un film bun psihologic si interesant de vizionat oricand
0 0
cosmin_kedii pe 12 Noiembrie 2013 09:38
reprezintă o versiune adaptată a unui set de povestiri din viața lui John ,o versiune timpurie a care a fost postat pe internet în 2001
0 0
camichu pe 11 Mai 2013 09:21
un film si cu scene originale,dar si banale..cu un plus al lui paul giamatti si al rolului principal ajunge la un norocos 7.
0 0
razsax pe 26 Martie 2013 21:03
Neterminat.
Am fost placut surprins de modul in care a fost pusa in scena ideea. Nu mi-am dat seama daca au vrut sa parodieze sau sa satirizeze... Oricum, nu m-au convins nici cu una nici cu cealalta!
0 1

Spune-ţi părerea despre John Dies at the End

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu John Dies at the End
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells