Into Eternity

(2010)

În eternitate

Poster Into Eternity Postere Into Eternity

Sinopsis Into Eternity

Mai mult
Into Eternity

În Finlanda sunt în desfășurare în acest moment primele operațiuni din istorie de stocare a deșeurilor nucleare într-un depozit săpat adânc în stâncă. Un risc pentru organismele vii încă 100.000 de ani de acum înainte, deșeurile vor fi sigilate pentru totdeauna o dată umplut depozitul. Dar cum o să le comunicăm adevărul descendenților noștri, tentați să creadă peste milenii că au găsit Piramidele sau vreo comoară ascunsă? Cum îi avertizăm cu privire la deșeurile mortale…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: psihologu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

AKA

  • Onkalo - säteilevä hauta

Produs de

Atmo Media Network

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Dogwoof Film Distribution

Site oficial

Into Eternity

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 07 Octombrie 2011 19:39
Un documentar foarte bun si care da de gandit. Problema rezidurilor nucleare este una serioasa pentru ca trebuiesc depozitate intr-un loc sigur, fiind dupa cum bine se stie foarte periculoase. Documentarul prezinta un proiect interesant si indraznet care este in desfasurare - un depozit in care sa fie depozitate aceste reziduri, un depozit facut adanc in munte si care sa reziste 100 000 de ani.
1 0
xerses pe 16 Iunie 2013 18:58
Un documentar, intr-o nota destul de pesimista despre o posibila realitate trista in viitor.
0 0
psihologu pe 26 Ianuarie 2012 18:38
Merita vazut.
Documentar in prezenta realizatorului Michael Madsen (nu va imaginati ca acel Madsen) despre solutia finlandeza pentru depozitarea permanenta a deseurilor radioactive: ingroparea lor definitiva in pantecele unui munte. Inramarea inteligenta a povestii - perspectiva viitorului si a celor care ar putea da intamplator peste mostenirea noastra otravitoare, tema foarte actuala, informatii pe care necunoscatorii ca mine nu le stiau, o doza sanatoasa de ironie... Merita vazut.
0 0

Spune-ţi părerea despre Into Eternity

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells