Green Flash

(2008)

Regii plajelor

Poster Green Flash Poster Green Flash

Sinopsis Green Flash

La vârsta de 30 de ani, Cameron Day a renunțat la șansa de a deveni faimos ca baschetbalist și își trăiește viața în rutină. O întâlnire întâmplătoare cu o femeie frumoasă în California de Sud are să-i schimbe viața, atrăgându-l în lumea voleiului de plajă. Devine din ce în ce mai bun, ne ducând lipsă de talent, însă demonii trecutului încep să-i dea târcoale.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: claudiu12
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Caseta tehnică

Produs de

Zep Tepi Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

MGM Home Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

Green Flash

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 10 Iulie 2011 08:25
incep prin a zice ca titlul filumul e IAR prost tradus, se refera la lumina verde de la rasaritul soarelui. sunt de aceeasi parere cu alex.il.fenomeno, e printre putinele filme care se ocupa de volei ( stiti, mai erau desenele alea desenate ? Attack No. 1 cu jucătoarea Mila ). E un film romantic, plăcut, care se termină cu bine, cum era de asteptat.
2 0
elena03 pe 30 aprilie 2012 09:30
daca nu ai onservat,foarte putine filme au titlul tradus mot-a-mot din limba originala in romana. si in plus, in cazul de fata, titlul in romana exprima exact subiectul filmului. nu vad ce e gresit in asta.
simleuan pe 25 Septembrie 2011 18:27
foarte fain ii filmu asta, l-am vazut pe diva universal
1 1
alex_il_fenomeno pe 18 Mai 2011 18:37
un film dragut , unul din putinele care trateaza voleiul ! m-a surprins sa vad ca , desi titlul nu spunea foarte multe , filmul era produs de nimeni altul decat de studioul de filme MGM ! actorii joaca foarte bine , iar filmul a avut un subiect bun , deci parerea mea este ca merita vizionat !
1 2

Spune-ţi părerea despre Green Flash

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells