Păreri Flight

(2012)

Zborul

Ordonează după
cotzofica pe 29 Decembrie 2012 01:17
Dacă doriţi un film de acţiune, atunci acesta nu-i. Un film centrat 95% pe actorul principal. Prezintă foarte bine viciile umane şi consecinţa dependenţei de substanţe toxice, care poate distruge viaţa unui om.
29 3
k-rissa pe 07 Iunie 2012 17:18
daca joaca denzel w. atunci e de vazut :)...............................
23 10
GheremeZ pe 30 decembrie 2012 01:40
Da este de vazut, dar nu este cine stie ce, chiar daca joaca el. Oricum merita de vazut, cu un final bine meritat!
Fitoteca pe 17 februarie 2013 03:27
Da intr-adevar daca e cun denzel e de vazut. L-am vizionat cu placere eu ii dau 8.7. Ionut PR at http://fitoteca.ro
mihaelatb pe 29 Decembrie 2012 01:32
Filmul l-am vazut deoarece Robert Zemeckis, este unul din regizorii pe care-i admir, asa ca nu puteam rata aceasta ultima isprava. Ce nu m-am asteptat, sa ma impresioneze atat de tare jocul lui Denzel Washington. Practic regizorul i-a dat mana libera! Iar Denzel a dat un recital de virtuozitate, in rolul unui pilot, pasionat de meseria pe care o face, dar care are o mare problema, este alcoolic. Subiectul dependentei a fost tratat in numeroase alte filme, dar tandemul Zemeckis- Washington, dau o nota personala si inedita subiectului.
17 0
Kanessa pe 24 Decembrie 2012 18:37
Cu o floare abia se face primavara
Filmul este mai mult decat ok,dar doar datorita jocului actoricesc a lui Denzel.Este o tendinta din ce in ce mai accentuata ca americanii sa faca un film salvat de prestatia unui actor.Chiar si asa rolul lui Denzel nu mai are forta si substanta din alte filme ale sale - John Q , The Hurricane , Training Day , Remember The Titans.
Despre Flight - o situatie care cu siguranta s-a intamplat in realitate probabil la o alta scala.Filmul merita atentie si observatie,poate nu intr-o sala de cinema.Mai degraba in fotoliul de acasa savurand o bautura fina dar tare.

11 4
robertsebe pe 29 ianuarie 2013 11:41
Bine spus .
adizoo13 pe 26 Decembrie 2012 01:14
nu a fost filmul cu cel mai mare impact insa captivant, nici nu mi-am dat seama cand au trecut cele 2 ore si....desi ma asteptam sa scrie la final "dupa o intamplare adevarata"
10 3
kuku26 pe 27 decembrie 2012 01:12
Putea fii bine si ''dupa o intamplare adevarata''
psihologu pe 03 Martie 2013 17:38
Este dureros cand te minti singur.
Dintr-un parteneriat ca Denzel Washington si Robert Zemeckis, sansele ca asocierea celor doi sa dea gres, erau aproape nule. Confirmarile nu intarzie sa apara pentru ca stimabilii au semnat un contract castigator care ii inscriu in curse competitive inclusiv la premiile Oscar. Posibilitate ca domnul Washington sa si castige premiul la o distanta de zece ani de la prima nominalizare pentru rolul taios din ”Training Day” sunt reduse din start pentru ca are cativa adversari mai antrenati. Asta nu inseamna ca ceea ce a reusit el in “Flight” ramane inscris in anonimat. Contributiile aduse la schitarea caracterului unui individ vicios detasat de tot si toate sunt remarcabile.

Este dureros cand te minti singur. Cel mai greu este ca nu realizezi ca esti propria-ti victima si ca prin inconstienta ta risti sa iti indepartezi prietenii, sa te instrainezi de viata si familie si… citeşte

6 1
diana7 pe 30 Decembrie 2012 13:46
Flight
mi-a placut filmul si chiar merita vazut o drama interesanta
6 1
Dana04 pe 25 Decembrie 2012 17:34
Un film foarte bun Denzel W. este un actor de nota 10!!!
6 2
euronike pe 27 Decembrie 2012 13:22
Nu prea...
Am vazut recent filmul si pot spune ca asteptam mai mult de la el. Denzel joaca impecabil, dar doar atat. Actiunea filmului este reprezentata doar de patima bauturii, nimic mai mult. Un film care se anunta spectaculos insa care, dupa parerea mea, a dezamagit. Mai bine era invers.
6 13
ryn137 pe 26 ianuarie 2013 14:18
tre sa-l si intelegi un pic ce-i drept.....................sa-l simti
monallyssia pe 5 februarie 2014 23:23
Depinde cum îl înțelege fiecare. Eu l-am văzut în seara asta și am fost foarte impresionată. În primul rând, Denzel Washington mi s-a părut magistral în rolul ăsta, a fost „nepermis” de natural. Nu l-aș numi un film de acțiune, nici un film despre un alcoolic, nici despre pilotaj ci mai degrabă un film psihologic, despre o dramă interioară a unui pilot, a unui profesionist, a unui alcoolic, și în final..a unui om. Alături de el ni se dezvăluie tot la modul foarte sensibil alte drame și lecții de viață. Îl numesc lejer un film de zile mari cum nu văd pe toate „drumurile”. Dar..depinde foarte mult de gustul fiecăruia.
mtraianc pe 07 Ianuarie 2013 12:01
8
si inca o data ,, nu va urcati bauti la volan ,, chiar daca nu esti vinovat si treci pe verde tot cazi de fraier la un accident
5 2
obidiuu pe 29 Decembrie 2012 20:09
ffff marcant filmul de nota 10 exceptional............................................................................................................................
5 3
naski2000 pe 3 ianuarie 2013 17:47
....mare dreptate ai.........eu film de nota 10, dar sa stii ca nu o sa intre in nicio cursa pentru Oscaruri. Ramane insa unul din filmele cele mai bune ale anului 2013, indiferent ce filme vor intra in acest clasament......
lapidarium pe 27 Decembrie 2012 19:23
After flight
Un film in care joaca Denzel Washington (un actor de culoare care si-a meritat pe deplin Oscarurile) nu poate sa fie decat unul bun sau macar atractiv.
Nominalizat la Golden Globes pentru acest rol, Denzel are sanse mari sa si-l insuseasca (acum mai depinzand si cu cine intra in competitie, sa asteptam 2013!)
Filmul se sprijina pe un scenariu decent, cu cateva poante bune si regia apreciatului Robert Zemeckis, centrat parca prea mult pe interpretarea lui Washington, Flight nu este o poveste despre avioane, ci despre oameni.
Oameni a caror dependenta de narcotice, alcool sau tigari nu poate avea decat efecte nefaste.Lupta care se da este si mai grea…
Facand abstractie de suparatoarele reclame facute la tigari (Brunswick), alcool (Absolut Vodka, Jim Beam, Heineken, probabil, doar ce am retinut asa din zbor), banuiesc ca firmele respective isi fac si un pic de… citeşte

5 5
Mihai_Nae pe 8 februarie 2013 23:06
Un actor este un actor! El nu poate fi mai bun în ciuda faptului că este "de culoare". Nu este nici obligatoriu să fie mai slab pentru că este "de culoare"!... Ce înseamnă "DE CULOARE"? Nu vom termina niciodată aceste clasificări? Populaţia Europei este tot "de culoare" - ALBĂ! S-a adâncit tare optica... cromatică! Sorry!
lapidarium pe 9 februarie 2013 14:25
Sunt trei mari grupuri de rase umane:negroida, indo-europeana (caucaziana) si mongoloida.Si nu este o clasificare facuta de mine! Basca, multi critici de filme sau de aiurea folosesc aceeasi sintagma cand vorbesc despre ei (chiar americanii insisi!).Numai sunt negrii ca in anii 50' ci populatie de culoare.Apropo rromii si ungurii nostrii sunt romani get-beget, sau le zice cumva romani de etnie roma maghiara, germana etc..? Si inca ceva.....nu sunt absolut deloc rasist!
Theodor2011 pe 25 Mai 2013 20:37
Un film foarte bun in care este de laudat in primul rand (punctul forte) prestatia marelui actor Denzel Washington care a interpretat magistral rolul capitanului pilot Whip Whitaker.
Am o presimtire ca daca nu era in cursa pt OSCAR Daniel Day-Lewis cu superbul rol din Lincoln, castigarea OSCAR-ului pt Denzel cu rolul din acest film era doar o formalitate. Este incredibil ce poate face consumul exagerat de alcool si cocaina, nu neaparat din cariera unui om ci in primul rand din viata acestuia.
Imediat dupa finalul filmului, am ramas usor socat, putin pe ganduri, lucru rar intalnit de mine dupa finalul/vizionarea unui film. Pot spune ca un sentiment asemanator dupa vizionare am mai avut doar dupa finalul superbului The Green Mile. Chiar daca filmele nu se aseamana mai deloc intre ele sentimentul a fost cam asemanator. Sunt acele sentimente, puneri pe ganduri si socuri usoare,… citeşte

4 1
Nyghty pe 18 Ianuarie 2013 00:08
Foarte bun rolul pe care-l interpreteaza Denzel Washington si in acest film. O sa-mi ramana mult timp in memorie (***MIC SPOILER***) momentul cand goleste toate sticlele de alcool pe care le avea, iar pe fundal se aude vocea lui Bill Withers cu "Ain't no sunshine when she's gone...".
4 1
Voltrax pe 25 Ianuarie 2013 18:11
Exceptional!!!
Foarte foarte bun! Nu e un film pentru amatorii de actiune si efecte speciale..e un film extrem de realist,foarte bine jucat.Sunt foarte mare fan al filmelor de actiune si cu efecte speciale,ma plictisesc imediat la majoritatea filmelor..insa la filmul asta nu am reusit performanta de a ma plictisi ..si mai tine si doua ore jumate!!!
4 2
Charlie_95 pe 13 Octombrie 2012 15:39
Abia astept sa apara,trailer-ul arata foarte bine sper ca si filmul sa fie la fel de bun.
3 6
anonymous.6229028630c4f pe 25 Decembrie 2012 23:36
Comentariu șters
3 10
Xsky pe 28 decembrie 2012 11:14
Daca asta e concluzia inseamna ca nu ai inteles nimic din film...
VIBERS pe 20 februarie 2013 19:19
Chiar ca.Si din trailer se pot trage mai multe concluzii decat ceea ce a spus mai sus 10_nut.
cezarika21 pe 09 Februarie 2018 20:25
Vicii și eroism
După un deceniu în care testase virtuțile filmelor animate 3D, regizorul Robert Zemeckis revine la dramă în „Flight”, prezentându-ne povestea unui pilot alcoolic și toxicoman ce reușește o aterizare miraculoasă după ce aeronava pe care o conducea suferise avarii mecanice grave în timpul zborului. Aclamat ca erou, căpitanul Whip Whitaker devine subiectul unei investigații care încearcă să descopere cauzele accidentului, făcându-ne să descoperim pe măsura trecerii timpului un personaj cu un comportament contradictoriu și autodistructiv.

Povestea, destul de simplă în esență, se sprijină în mare parte pe interpretarea carismatică a lui Denzel Washington, aici în rolul unui om prins la mijloc între vicii și eroism. Încetul cu încetul steaua căpitanului Whitaker începe să apună odată ce intră brusc în lumina reflectoarelor, deoarece… citeşte

2 0
FoxHound pe 14 Iunie 2013 19:54
Flight !
Flight este o un film foarte bun,extrem de emotionant si in multe momente pur si simplu geniul lui Washington te face sa reflecti la ce inseamna cu adevarat dependenta.Probabil multi dintre noi am experimentat (mai mult sau mai putin) aceste vicii si cred ca acest film cumva te face sa pui la indoiala necesitatea acestora.Mi-a placut foarte mult cum regizorul prezinta dependenta personajului interpretat de Washington,un cocktail care de multe ori va ajunge sa te pune in spatele gratiilor sau chiar mai rau.
Povestea filmului este foarte interesanta,pe langa problema personajului principal regizorul prezinta un alt fir narativ foarte interesant si cateva personaje foarte bine caracterizate.
Distributia filmului este foarte generoasa.In primul rand trebuie remarcata prestatia lui Denzel Washington care face un rol excelent,un rol care ii aduce o importanta nominalizare la… citeşte

2 0
yonutzuuu pe 17 iunie 2013 02:14
COPY-PASTE :)) Penibil
Andrashi pe 18 iunie 2013 08:54
Denzel Washington face un rol de exceptie in acest film.
Andrei.Ciprian pe 21 Februarie 2013 15:11
"Mă simt în sfârşit liber"
Denzel Washington este exact asa cum ne-a obisnuit,un actor impecabil care reuseste un rol foarte bun pentru care primeste nominalizari si la Oscar si la Golden Globes.Filmul nu este extraordinar,este un film bunicel.Este interesant,realist,scenariul decent,regie buna si se axeaza in mare parte pe personajul lui DW un pilot excelent.,dar alcoolic!Merita vazut macar pentru rolul profund si intens pe care il reuseste Denzel.Nota 6,5!
2 1
Ammelie pe 03 Ianuarie 2013 10:54
Flight (2012)
Wow, ce rol face Denzel! Foarte intens, real, dureros. Sunt 2-3 scene incredibile! Nota 8/10 nu atat pentru film, cat pentru interpretarea lui Denzel.
2 1
White.Lily pe 26 Ianuarie 2013 11:08
Ma asteptam la un film mult mai puternic si de impact. Insa...asteptarea mea nu prea a coincis cu realitatea.
Nu ma intelegeti gresit, filmul nu este rau, este doar prea static pentru gustul meu.
Merita vazut, asta este clar. Dar dupa cum spunea cineva mai sus, la filmul asta chiar merita sa bei alaturi un pahar de tarie.

2 2
leo26 pe 13 februarie 2013 21:36
Daca tu asta ai inteles ca trebuie sa bei ceva esti pe afara. Sunt unii care sunt adevarati profesionisti, si indiferent de starea lor iti fac treaba cum trebuie si sunt altii care nu beau, nu se drogheaza si sunt praf in tot ce fac. Avionul oricum se prabusea indiferent cine era pilot , si ce stare avea in acel moment. Dar intr-un moment de soc indiferent de stare te trezesti la realitate si incerci sa-ti faci treaba asa cum trebuie, si cred ca am patit-o majoritatea dintre noi macar o data in viata.
naski2000 pe 10 Noiembrie 2012 18:14
Din trailer pare fain. O sa vedem, insa nu cred ca o sa am vreo surpriza neplacuta. Denzel este garantia !
2 3
naski2000 pe 3 ianuarie 2013 17:45
Intre timp l-am si vazut ! E trasnet.........nu-i un film pentru amatorii de " impuscaturi si urmariri ". Prestatia lui Denzel este formidabila iar filmul in sine va va lasa multe semne de intrebare dupa ce-l veti fi vazut ! Drama personajului central va va lasa sigur " urme " iar discutiile pe marginea deciziilor luate in film sunt un bun subiect de dezbatut dupa film, la un pahar cu vin ( ca si-asa inca suntem in sarbatorile de An Nou ). Mi-a placut enorm...il recomand tuturor cunoscatorilor.............
rodriguez pe 10 Martie 2013 14:56
beeei,cat de enervanti puteti fi! Ce Cristosu' mamii voastre nu va convine?plm,v-ati vazut cu pc si internet si gata,sunteti mari cinefili! Daca ma iau dupa voi nu mai vad nici un film,spune-ti in plm parerea (e bun filmul sau nu) dar unora dintre voi...va place sa futeti ridichea omului astfel incat sa nu mai vada nici un film! Mai bine era daca se baga ACTA ,sa vad atunci ce rahat mai criticati! ce v-as sparge capatanile acelora ce mancati rahat aiurea!
1 0
leo26 pe 30 decembrie 2013 22:09
spune-ti?))) pe bune? se scrie toata ziua spuneti, dar ce sa-i faci, daca nu ti-a placut scoala.
alex008 pe 09 Martie 2013 17:35
execelent
Un film excelent! Din punctul meu de vedere merita un oscar! O idee interesanta. Prezinta povestea pilotului alcoolic inconstient de starea sa. As zice tipologia umana continuam sa ramanem in zona de confort si sa nu facem nimic sa ne schimbam.
1 0
johny_one pe 27 Ianuarie 2013 12:54
Cu un scenariu nemaivazut..(cel putin de mine)genul de film care acapareaza atentia si te face sa`l urmaresti pana la capat! nota 9 de la mine.
1 0
carmenas pe 23 Aprilie 2013 02:41
Cand nu mai poti minti
Superba prestatia lui Denzel, f bine redata problema dependentei de alcool. Dar principala idee a filmul este dupa parerea mea, cat de mult si pana cand ne putem minti pe noi insine si pe ceilalti, pe cei din jurul nostru...Suntem cu adevarat liberi daca aceasta libertate este castigata doar printr-o permanenta fuga de noi? Cat timp ne putem ascunde, cand apare saturatia minciunilor, maximul de minciuni al fiecarui om?
Vizionarea acestui film te va face sa-ti inspectezi si sa-ti reconsideri viata. Merita sa traiesti o viata in minciuna, sa le arati tuturor o imagine falsa, construita de tine fara sa stii de fapt cu adevarat "Cine esti tu "?
Filmul are cateva scene care te lasa zen, iti opresc mintea in loc. Scena cu "Laudat fie Isus." precum si scena din finalul filmului cand se trezeste din betie cu ajutorul cocainei sunt absolut socante.
Una peste alta, un film bun… citeşte

1 1
AdelaCampeanu pe 10 Februarie 2013 22:03
Apare destul de tarziu la cinema in Romania. Cat despre film, este chiar bun!
1 1
AndreBlack pe 10 Februarie 2013 11:50
Flight este un film foarte bun , mi-e unul mi-a placut mai mult acest film decat unul cu actiune . Denzel Washington joaca foarte bine si chiar m-as bucura daca ar castiga el Oscar-ul pentru ''Cel mai bun actor'' . Filmul mi s-a parut foarte interesant si original . As vrea sa vad ce impact are la box-office-ul din Romania peste doua saptamani . Flight / Zborul merita vazut . Il recomand .
1 1
makomomo pe 03 Februarie 2013 19:05
foarte bun
foarte bun,nu este asa spectaculos ca alte filme jucate de denzel dar trebuie vazut
1 1
flopozippo pe 27 Ianuarie 2013 12:05
Cred ca este unul dintre cele mai bune filme pe 2012, iar interpretarea lui Denzel Washington memorabila. Actorul face un rol mare, chiar daca scenariul nu exceleaza si chiar daca drama si slabiciunile eroului dependent da filmului o oarecare moliciune.
1 1
Pantaleon pe 25 Ianuarie 2013 23:02
Film bun, final previzibil
Pe acest film il recomanda in primul rand actorul din rolul principal si regizorul, nu trailerul sau parerile forumistilor. Desi putea fi un adevarat kix si avand un actor bun si un regizor pe masura. Nu a fost cazul. Flight este un film bun, cu un scenariu bine scris si cu un joc actoricesc demn de Oscar. Da, finalul e previzibil. 9 din 10 privitori cred ca ar fi pariat pe faptul ca pilotul o sa se autodemaste pana la urma, desi se parea ca totul merge in favoarea lui. Tipic americanesc. Dar asta nu a stricat prea mult finalul. Ma rog, poate ar fi fost mai frumos sa minta, sa-l vedem cum se afunda tot mai mult in alcool, cum isi distruge viata. Sau se reabiliteaza singur. Nu stiu daca ar fi fost mai interesant. Oricum, cu happy-end. Previzibil. Scena cu avionul - nota 10, excelent executata, o raritate in cinematografie, din ce am vazut eu pana acum. Excluzand bazaconiile 100%pe… citeşte
1 1
catasmile17 pe 24 Ianuarie 2013 22:29
Un subiect extrem de bine transpus de aceasta regie. Un film care merita un 9 cu felicitari de la mine :)
1 1
Get0dac pe 16 Ianuarie 2013 17:51
Film bun...nu de actiune cu toate ca scena accidentului este captivanta. Un actor ce nu ma dezamagit inca, niciodata. Un film despre cum se pot rata oameni sclipitori din cauza diverselor dependente. Il recomand. Vizionare placuta.
1 1
Danyenglish pe 12 Ianuarie 2013 03:14
Recomand
Am vizionat filmul acesta doar pentru ca am vazut ca joaca Denzel Washington la inceput dar cand am ajuns sa il vizionez mi-am dat seama ca filmul este foarte foarte bun,povestea complexa,actorii care au intrat perfect in pielea personajelor iar Denzel care ca de obicei joaca exceptional,nota 10 din partea mea pentru ca mi-a placut extrem de mult
1 1
tibigeorge96 pe 11 Ianuarie 2013 01:32
dupa parerea mea filmul a fost exceptional ....eram curios cum este si nu am asteptat sa apara la cinema dar a meritat pentru ca filmul este foarte bun.povestea exceptionala.
Recomand cu incredere. :D

1 1
Wanted007 pe 09 Ianuarie 2013 19:01
Chiar merita vazut...un film destul de bun..actorii au jucat destul de bine..
1 1
madia pe 31 Decembrie 2012 08:39
Foarte bun
Imi era dor de Denzel, asa ca am urmarit cu mare placere acest film. Denzel interpreteaza un rol de exceptie, asa ca ma astept sa il vad printre castigatorii unui premiu Oscar. Merita.
1 1
my_shoes93 pe 17 Februarie 2013 15:28
Wow !!
Superb ! M-a impresionat ff mult si nu trebuie sa vezi decat aceasta BOALA MONDIALA care a pus stapanire mai ceva precum cancerul si din care rezulta doar ESECURI pe banda rulanta daca te minti pe tine insuti, dar si pe cei de langa tine, etc.
Denzel a fost magnific, un scenariu bine gandit si cu sfarsit normal, ceva ce n-ar trebui sa se intample la acest nivel, al pilotilor.
Alcoolul este o `boala ` si nimic mai mult, dar se poate videca, cu vointa. Americanii mai fac un film simplu dar de nota 10 !
Bravo lor !

1 2
Infinity pe 17 Februarie 2013 04:36
Flight (2012)
Unul dintre cele mai bune roluri pe care le-a avut Denzel. O interpretare de Oscar. Povestea e foarte buna. Nu trebuie ratat filmu'.
1 2
Specter pe 14 Februarie 2013 23:39
Un film exceptional
Un film exceptional,cred ca rolul a fost facut special pt Denzel,ii se potriveste perfect. Cel mai bun film vazut in ultima perioada.
1 2
leo26 pe 13 Februarie 2013 21:20
Foarte bun
Indiferent in ce stare era acest om avionul tot se prabusea, incepem sa dam vina ca era drogat, baut. La simulare nu reusise nimeni sa treaca testul pentru o aterizare, dar el a reusit sa-i salveze, si incepem sa ne legam de starea lui, de patima lui, il trimitem la inchisoare il loc sa apreciem ce a facut, daca era altul indoferent de starea lui nu reusea. Cumsa dai vina pe stare, si sa nu apreciezi ce a facut , cand avionul oricum se prabusea.
1 2
cosmin_kedii pe 13 Februarie 2013 16:49
Denzel Washington este un erou aici, nu, pentru că personajul său din film a aterizat un avion si pentru că performanța lui a fost un adevărat act de eroism.
1 2
Mihai_Nae pe 08 Februarie 2013 22:58
Un film serios, bine realizat
Consider că unele păreri expuse aici sunt destul de... uşuratice! Problemele pe care le aduce alcoolul în lumea noastră au implicaţii nu doar în destinul personal... Filmul este o anchetă care nu se încheie la părăsirea sălii de cinematograf. Realizarea filmului "Flight" este o frescă din viaţa unui om care suferă de acoolism (a nu se citi beţiv). În ceea ce priveşte partea artistică, filmul foloseşte foarte puţine clişee; acolo unde acestea sunt inevitabile, Denzel W. garantează prin talentul lui "autenticitatea" stărilor, a faptelor prezentate. Filmul m-a mişcat şi pot să spun că lecţia prezentată, în ciuda finalului, este veridică şi sensibilă! Vizionare plăcută!
1 2
wildinthecountry pe 01 Februarie 2013 14:21
X
Filmul nu este atat de bun pe cat este performanta lui Denzel care face un rol genial
Cand joaca denzel nu poti decat sa te lasi sedus si sa - l admiri
Pacat ca nu va castiga Oscarul anul asta fiind favorit DDL
Dar mi - as fi dorit ...

1 2
walstar10 pe 15 Ianuarie 2013 18:54
Super Film!
ACESTA NUMESC EU FILM DE CALITATE!
Denzel Washington, merita un OSCAR!
nota 10 :)

1 2
GALD pe 06 Ianuarie 2013 21:12
Aviatia si Acrobatia au in comun doar initiala cu AA - Alcolicii Anonimi
Film centrat pe un pilot ce devine din erou criminal din cauza renuntarii de a (se) minti.
Jocul foarte bun al lui Denzel face ca acest personaj sa ne acapareze cu putere.
Poate ca eroismul si manevra de salvare au fost poate chiar fructul starii de euforie (alcool+cocaina), dar legea si adevarul sunt oarbe si nu sunt nuantabile cand vine vorba de siguranta pasagerilor, nuantabila este doar pedeapsa, pe care un alcolic o alege pentru a se autoflagela si a se vindeca.

1 2
nicoux pe 02 Ianuarie 2013 10:12
Un subiect apropiat cat se poate de real transpus foarte bine pe pelicula si cu ajutorul talentului de necontestat al lui Denzel Washington , rol care il confirma inca o data chiar daca dupa mine nu se apropie de Oscar. De urmarit.
1 2
danutza_cs pe 17 Februarie 2013 15:11
Un film foarte bun! Denzel Washington reuseste - din nou! - un rol exceptional, care merita din plin cel putin un premiu. Discursul sau de la finalul filmului m-a emotionat foarte tare. Il recomand!!!
1 3
Ariann pe 13 Februarie 2013 09:17
Interesant
Un film care iti arata ca minciuna are picioare scurte si alcoolul nu te duce pe un drum constructiv in viata.Danzel joaca foarte bine,doar ca pe alocuri filmul a fost plictisitor.Finalul este asteptat...Un film bun ,cu un actor bun.
1 3
leo26 pe 13 februarie 2013 21:23
Omule nu ai inteles nimic din filmul asta sincer. Eu zic sa te uiti din nou la el , te intreb eu, daca era treaz nemancat avionul nu se prabusea? In loc sa il vedem ca pe un erou, il bagam la puscarie.
Ariann pe 13 februarie 2013 23:38
Desteptule pot sa am si eu o parere? Totusi e vorba de un film. Eroi sunt in realitate,nu in filme omule.
Go1 2 3

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells