Cube Zero

(2004)

Cubul 3

Poster Cube Zero Postere Cube Zero

Sinopsis Cube Zero

Mai mult
Cel de-al treilea film din cunoscuta serie horror “Cubul” urmareste povestea lui Eric Wynn, un geniu al tehnicii si a Cassandrei Rains, o femeie ramasa prizoniera intr-un labirint infernal. O incapere perfect patrata, a carei usa da intr-o incapere identica - acesta este locul in care se trezeste intr-o zi Cassandra Rains. Explorand incapere dupa incapere in acest labirint, tanara descopera ca mai sunt si alti captivi alaturi de ea. Impreuna ei cauta o cale de iesire, insa fiecare camera ascunde capcane primejdioase, mortale chiar… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

Produs de

Lions Gate Entertainment

Distribuitorul international

Lions Gate Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ionut pe 22 August 2006 14:27
saw-ul s-a luat dupa el.e super tare filmul.merita vazute toate 3 unul dupa totul
5 6
ionut pe 22 August 2006 14:27
saw-ul s-a luat dupa el.e super tare filmul.merita vazute toate 3 unul dupa totul
4 6
blondulbrun pe 27 Mai 2009 10:21
trilogia e foarte tare merita vazuta toata in aceeasi zi (ieri leam vazut ) , partea a doua e un pic mai plictisitoare dar 1 si 3 e super adica ideea din partea 1 si partea a treia in care stim de fapt cine conduce organizatia .....
3 1
serghei_romanu pe 18 Decembrie 2009 16:16
un mare Zero
Nu mi-a placut absolut nimic din filmul acesta.Poate doar efectele au fost oarecum satisfacatoare, insa este o mare diferenta intre o scena violenta si una scarboasa , diferenta care ii este complet necunoscuta regizorului acestui film mediocru (faza cu tesuturile care curgeau din tipul respectiv mi-a intors stomacul pe dos).Actori foarte slabi, scenariu cu multe greseli (desi la inceput parea promitator), multe informatii ramase neelucidate, aruncate in vant ; in general o serie dezlanata, greu de urmarit in care doar Cube merita vizionat.Mai bine nu.3/10
3 9
White1 pe 30 aprilie 2010 15:03
Poti argumenta un pic ce spui?Ca de exemplu greselile de scenariu?Mie nu mi se pare o serie greu de urmarit,dimpotriva,e destul de captivanta.Si daca filmul ar fi explicat exact cine a construit cubul,de ce,si ce fel de oameni sunt bagati acolo,crezi ca asta l-ar fi facut mai bun?"informatiile ramase neelucidate" te lasa pe tine sa te gandesti..si asta nu e un lucru rau.
Nyghty pe 13 octombrie 2014 01:06
Finalmente, un comentariu obiectiv referitor la această serie care ar fi putut avea potenţial, dar care a eşuat lamentabil.
MNarcis pe 13 Martie 2013 17:38
Un sf de trilogie bun, captiveaza de la primul pana la ultimul minut, unele imagini sunt destul de dure (cu siguranta nerecomandat celor sub 15 ani), ni se mai dezvaluie unele informatii insa nu raspunde la toate intrebarile importante legate de aceasta serie de filme (mai raman unele mistere nedeslusite)..............per total o serie de filme ce merita vizionate!
2 1
Omu_Problema pe 05 Februarie 2017 01:03
Momente bune, dar atat
Dupa acest ultim film din trilogia "Cube", raman cu impresia ca mai bine ramanea acel prim film si atat, celelalte doua nu s-au ridicat la nivelul primului film aproape deloc...

SPOILER!

Inceputul e bun, interesant, te captiveaza, dar spre final da rau cu bata-n balta. Il programeaza pe negrul ala sa nu simta durerea cu ajutorul cipului din cap dar ce sa vezi, mai incolo isi ia un sut zdravan in boase si cade jos lat, pai parca nu simtea durerea. Plus ca dupa ce il programeaza aia sa omoare incepe sa zboare cativa metri dintr-o saritura??? WTF? Inteleg ca i-au umblat la creier si l-au programat dar de unde pana unde puterea de a zbura cativa metri?

1 0
alex43497 pe 22 Mai 2015 00:17
nota mea de 1 spune tot.filmul e oribil....si plictisitor.
1 0
into_the_labyrinth pe 02 Mai 2010 23:55
Cube Zero: E momentul sa aflam tot adevarul – dar fiti siguri ca nu o vom face pana la ultimul cadru!!! Aceeasi tensiune remarcabila, impanata cu destula psihologie umana: ce ai face pentru a-ti salva pielea, sau care este cu adevarat pretul constiintei umane? Nu multe filme horror se pot lauda cu ceea ce a reusit trilogia The Cube: sa ne arunce intr-o lume fantastica, intr-un labirint inextricabil, si de acolo sa ne intrebam in fata mortii: cine suntem? Meritam sa traim sau nu?
1 1
user-606ef974ed744 pe 24 August 2023 23:55
Daca aveti ceva mai bun de facut, de exemplu sa va spalati chiloții, ciorapii mergeti liniștiți la baie...
Nu pierdeți absolut nimic.
Zero barat!

0 0
Mr.Halloween pe 21 Decembrie 2015 14:22
Un prequel destul de bunicel, dar... arata prea multe...
0 0
comythebest pe 12 Septembrie 2011 09:32
Nu inteleg
Acest film este minunat..insa acest lucru se datoreaza si celorlalte 2 filme..Insa un lucru nu inteleg, dece ERic nu este chel, cum este si prezentat in prima parte a seriei:D
0 0
Beastmaster pe 3 aprilie 2013 16:46
pai din cauza multiplelor socuri a chelit (desi era o sansa de 0,0001% sa traiasca plimbindu-se prin cuburi) fiindca de fapt cubul 3 sau 4 este zero sau minus 1. O sa vedem in cubul minus 2 sau plus 5 care e treaba de fapt.
Tweeknax pe 02 Aprilie 2011 14:20
3-ul este introducerea partii intai in care se explica ce si cum.Partea a2a este doar de umplutura.Partea a3a poate fi considerata primul film,veti intelege la sfarsitul filmului de ce.
0 0
AlexGo0d pe 14 august 2013 01:01
Pai in primul film tin minte ca pe retardat il chema Kazan si erau cu totul altii "norocosii" inchisi in cub. La finalul acestei parti sunt alti protagonisti si pe retardat nu-l cheama Kazan. Si eu m-am gandir ca ar putea fi considerat primul film..dar ar fi trebuit folositi aceeasi actori...sau secvente din primul film pentru finalul acestuia.
george_daniel pe 26 martie 2014 13:20
De asemenea, si batra Polly, sau o chema fusese angajata acolo si un geniu al matematicii, la fel si Kazan o minte stralucita si care putea face calcule complexe in minte, si Eric care putea vizualiza mental o multitudine de solutii atat la sah cat si pentru iesirea din cub. Cei de la Izon selectasera doar minti stralucite si cred eu din cauza divergentelor cu ei le-au facut lobotomie si i-au aruncat in cub.
viktor27oct pe 06 Februarie 2011 00:56
"Nu poti controla totul din jurul tau, dar trebuie sa incerci sa faci ceea ce poti mai bine in orice situatie!"
Primul - impresionant prin algoritmul de a iesi din cub (9)
Al doilea - prin tehnologia la care s-a ajuns (6)
Al treilea - prin legatura si explicatiile oferite (10)
Va recomand primul si ultimul :) (10)

0 0
X.girl pe 31 Decembrie 2010 21:33
Parerea mea este ca merita vazut.Poate nu e printre cele mai bune filme care le-am vazut,insa daca ati vazut cube 1 si 2 merita sa va rapiti 90 de minute si pentru cube zero.Cubul este locul unde se desfasoara actiunea,insa se revine la cubul 1(acel decor mai ruginit) si nu acel fundal ultramodern din cube 2.
Cat despre fazele "scarboase",cam asta urmareste filmul sa ii faca pe oameni sa se gandeasca ce s-ar intampla daca ar fi acolo,daca ar mai exista constiinta.Si sincer nu cred ca ar fi mai avut acelasi efect daca ii omorau cu margarete sau cu imbratisari.
Bye!

0 0
lariss14 pe 17 August 2010 23:03
foarte fain :D
super acesta se leaga de prima parte si aici aflam cum de ajung oamenii in cub si cine conduce totul :D merita vazut :D

ah da si SAW alias Puzle Mortal s-a luat dupa acest film

0 0

Spune-ţi părerea despre Cube Zero

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cube Zero
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells