Coco

(2017)

Coco

Poster Coco Postere Coco

Sinopsis Coco

Mai mult
Coco trl dub

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.4
Vezi pe Hbo MaxVezi pe Disney+
2 premii Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, un premiu BAFTA
Vezi toate premiile
Alanna Ubach Alanna Ubach Mamá Imelda (voce) Gael García Bernal Gael García Bernal Héctor (voce) Benjamin Bratt Benjamin Bratt Ernesto de la Cruz (voce)
Anthony Gonzalez Anthony Gonzalez Miguel (voce) Renee Victor Renee Victor Abuelita (voce) Adrian Molina Adrian Molina voci adiţionale (voce)
Edward James Olmos Edward James Olmos Chicharrón (voce) Lee Unkrich Lee Unkrich voci adiţionale (voce) John Ratzenberger John Ratzenberger Juan Ortodoncia (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Pixar Animation Studios

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Box office Coco

Weekend premieră (20.11.2017)
  • Loc 4
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 606.714,00
Total
  • Spectatori 26
  • Încasări (RON) 3.626.197,00
  • Încasări (USD) 934.689,67

Părerea criticului

CristinaGrig pe 24 Noiembrie 2017 16:14
Coco, emoţionant până la lacrimi
Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru, Coco este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu doar pentru calităţii imaginii – spectacolul lumii de dincolo, personajele expresive, creativitatea animatorilor – cât, mai ales, pentru emoţiile puternice pe care le stârneşte povestea.

Filmul începe cu o prezentare originală a istoriei familiei lui Miguel, un băiat îndrăgostit de muzică, deşi toate rudele îi sunt împotrivă. Dia de los Muertos (Ziua Morţilor) este o sărbătoare foarte preţuită de rudele băiatului şi în jurul acestei tradiţii mexicane se învârte întreaga poveste. Felul în care au reuşit scenariştii să îmbine pasiunea lui Miguel cu o aventură supranaturală, cultura mexicană, valorile familiei şi fermecătoarele acorduri spaniole merită toată atenţia. Iată… citeşte

10 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Florina1976 pe 24 Noiembrie 2017 17:26
superb filmul !!!!
Coco este un film pe care trebuie sa-l vizionati obligatoriu! Este comic, educativ, personajele sunt foarte haioase, imaginatia nu are limite. Un desen de la care am iesit intr-o stare de bucurie, cu zambetul pe buze, un desen pe care il pot urmarii si parintii pentru ca este ingenios si va veti amuza. Este unul dintre cele mai bune filme de desene animate pe care le-am urmarit in ultimul timp.
17 1
woodstar pe 25 Noiembrie 2017 00:22
Magic, emotionant. Coco este un festin vizual ce exploreaza teme importante precum: familia, cultura, viata si moartea.
Suntem la cel de-al 19-lea film Pixar si pur si simplu acest studio nu poate dezamagi (ok.. cu exceptia Cars 2). Inainte de aparita unui nou film, ne intrebam daca o sa fie la fel de uimitor precum Wall-E, Toy Story sau Inside Out, sau ceva care ne incalzeste dar nu ne aduce aceeasi emotie, dupa cum am vazut la The Good Dinosaur, Cars sau Brave. Coco cu siguranta face parte din prima categorie!

Datorita povestii extrem de ingenioase, si animatiei de prima clasa, Coco o sa fie considerat un succes al studioului. Povestea lui Miguel (Anthony Gonzalez) despre dorinta sa de a-si indeplini visele dovedeste ca acesta este cel mai emotionat film Pixar de pana acum.

Pelicula are loc in timpul "Dia de los Muertos", sarbatoarea mexicana ce celebreaza intalnirea celor vii cu cei morti. Coco are un feeling de "The Book of Life" dar este infinit superior. In ambele filme,… citeşte

11 3
mihaelatb pe 20 Ianuarie 2018 09:25
Poate ca viziunea mexicanilor despre familie, este ceea ce ar trebui sa invete si americanii. Pentru ca "No, Día de los Muertos isn't 'Mexican Halloween'. Mexicanii nu au nici o umbra de Horror in sarbatoarea lor. Dia de los muertos are acelasi scop final- sa zicem- cu Thanksgiving Day. Aduna familia impreuna, dar toata familia. Si cea de aici si cea trecuta dincolo. Revenind la film, aceasta viziune se vede si in culorile folosite. Calatoria lui Miguel este departe de a fi una terorizanta. Caci lumea de dincolo este prezentata de cei de la Pixar, ca un urias parc de distractii. Personajele sunt simpatice, fie ca sunt vii, fie ca sunt scheleti care trebuie sa se deghizeze ca sa poata sa-si viziteze rudele si sa se bucure de toate bunatatile ce li s-au pregatit. Un film simpatic in care vocile sunt ale unor actori vorbitori si de limba spaniola,ca Gael Garcia Bernal.
8 1
xerses pe 02 Ianuarie 2018 16:36
Un film frumos cu o poveste inspirationala: trebuie sa pastram amintirea celor dragi plecati in nefiinta.
6 1
boghiu_andrei pe 01 Februarie 2018 18:52
Coco, o animatie de 10!
Cea mai buna animatie urmarita. Are de toate.
Calatoria lui Miguel e plina de momente extraordinare. Coco e plin de emotie, si are o tema mai serioasa, are momente amuzante, dar mai mult imi place abordarea un pic dramatica in unele momente.
Iar morala e cea mai importanta.
Alta animatie excelenta este Zootopia, care era prima in topul meu, dar acum adaug Coco pe lista mea de cele mai bune animatii vazute. Amandoua excelente, dar Coco are ceva aparte,
#1️⃣0️⃣#

5 1
crintea_valerica pe 02 Ianuarie 2018 19:24
colorat, viu, neintuitiv, profund....
sunt primele 4 cuvinte care-mi vin în minte pentru a descrie pelicula. Pot spune că este un film atât pentru copii cât și pentru adulți întrucât fiecare categorie poate găsi cel puțin câte o învățătură sau un motiv de gândire. Dacă vă spun că persoanele sensibile pot vărsa câteva lacrimi cuprinse de emoția acțiunii filmului, nu greșesc deloc! Recomand acest film!
5 1
geanina72 pe 30 Decembrie 2017 00:01
Emotionant, comic, magnific... Trebuie sa-l descoperi singur.
4 1
Pantaleon pe 03 Februarie 2018 10:29
Un film de animatie si atat
Ma uit cu mare surpindere cum unele filme de animatie sparg topurile, acesta deja e pe locul 44 al celor mai bune filme din toate timpurile pe imdb, urmat de filme precum A Clockwork Orange (1971) sau Der Untergang (2004). Hai sa fim seriosi ! In fond, nu e decat un alt film de animatie, care cu siguranta nu o sa faca istorie precum Shrek sau Ice Age. Nu aduce nimic spectaculos in materie de grafica animata, povestea nu e una care sa te faca sa dai pe spate. Poate ca e mai bun printre altele din aceeasi categorie, dar cam atat. Nu cred ca e cazul sa i se dea mai multe laude decat merita.
4 10
dana_mareb pe 17 iulie 2018 23:52
100% nu te-ai uitat la film
Crristina pe 15 Aprilie 2018 20:15
super
Mi-a placut un film despre cat de importante sunt relatiile cu cei din familie
3 0
margochirila24_69 pe 11 Februarie 2018 10:31
O poveste uimitoare, frumoasă, plină de culoare, puternică, tristă, fericită. O calatorie plina de bucurie in care afli, daca mai era cazul, care este importanta familiei.
3 1
danut_iulian pe 22 Ianuarie 2018 23:46
Un film foarte frumos si emotinoat cu o poveste interesanta si putin asemanatorare cu cea din filmul Cartea vieții.
3 1
alexmartyn pe 21 Februarie 2018 08:30
Un film foarte original, plin de emotie si cu o lectie foarte importanta! Merita vazut impreuna cu intreaga familie,
3 2
andyy pe 13 Februarie 2018 23:19
Un film minunat, foarte bine realizat in care sunt aduse in prim plan lucrurile care conteaza ,poate cel mai mult, pentru cresterea unui om cat mai frumos, trupeste si sufleteste: familie, iubire, unitate si recunostinta.
3 2
cornellcc pe 02 Ianuarie 2018 15:21
nu dă coşmaruri
este un film plin de emotie şi nu dă niciun coşmar nimanui. eu l-am vazut cu baieţelul meu de 4 ani si a fost foarte incantat
3 2
mihai_chindris pe 06 Iunie 2018 00:20
dante
Cea mai frumoasa animatie Pixar (&Disney) pe care am vazut-o pana acum. Povestea e centrata pe tema familiei, te umple de emotii si te face sa uiti de griji. Il recomand!
2 2

Spune-ţi părerea despre Coco

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Coco
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells