Brighton Rock

(2010)

Brighton Rock

Poster Brighton Rock Postere Brighton Rock

Sinopsis Brighton Rock

Brighton Rock

Brighton Rock este o adaptare a romanului lui Graham Greene, despre un gangster dintr-un mic oras care se casatoreste cu o chelnerita care l-a vazut omorand un asasin rival, pentru a o face sa pastreze secretul. Cand membrii bandei sale incep sa se indoiasca de abilitatile lui, omul ajunge sa fie din ce in ce mai disperat si mai violent.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: krystall
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

BBC Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Optimum Releasing

Site oficial

Brighton Rock

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dergeo pe 22 Februarie 2012 16:06
cu exceptia milfului Helen Mirren care joaca exceptional si careia i se potriveste rolul ca o manusa, intregul film deceptioneaza. mai bine cititi cartea, este cu mult peste acest film, sau macar vizionati filmul noir. acest remake este o totala dezamagire!
3 2
nyuszi pe 12 Mai 2013 01:36
Mi-a placut, per total, dar in acelasi timp parca a inceput greoi. Adica, nu m-a prins, a trebuit sa ma chinui un pic sa intru in ritm. Actorii sunt foarte buni, peisajele superbe (chiar daca de fapt nu s-a filmat totul la Brighton), iar Helen Mirren fantastica, dar ceva nu a puscat chiar cum trebuie. Cel putin pentru mine. Spre sfarstit parca "se aduna", totusi.

Oricum, n-a fost rau. Sunt curioasa sa citesc cartea, am inteles ca filmul difera in cateva puncte importante.

2 0
user-65b2c41f0b7d8 pe 25 Ianuarie 2024 22:34
Sam Riley joacă bine, l-am cunoscut când lucram la un hotel in uk, când filma Pride and Prejudice Zombie. Super fain omul, nu l-am recunoscut inițial, dar intrând in vorba, când a auzit ca sunt româncă, a început să-mi povestească despre soția lui, că iubește România, zacusca, mamaliga cu sarmale????.
Foarte modest, i-am urmărit de atunci un pic cariera, si sotia lui îmi place mult, am văzut recent filmul biografic despre Lauda și Hunt, joaca mișto și ea.

1 0
Brighton Rock – Pierdut prin intentii
CoolRank: 6/10
- atmosfera & entertainemt: 6/10
- regie: 7/10
- actori: 7/10
- scenariu: 5/10
- montaj: 7/10
Nota IMDb: 6.2/10
Brighton Rock e, dupa cum vrei sa-l privesti, un remake a unui film noir clasic englezesc din 1947 sau o reinterpretare a romanului de succes lui Graham Greene. Ar fi mult spus ca filmul prezinta chiar o poveste, fiind mai degraba vorba de o serie de fragmente care de voie, de nevoie formeaza ceva asemanator cu un fir narativ. Acesta are loc în orasul britanic Brighton (ca sa vezi) care aparent e condus de gasti criminale ... citeşte

1 1

Spune-ţi părerea despre Brighton Rock

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Brighton Rock
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells