Billionaire Boys Club

(2018)

Clubul miliardarilor

Poster Billionaire Boys Club Poster Billionaire Boys Club

Sinopsis Billionaire Boys Club

Mai mult
Billionaire Boys Club

Billionaire Boys Club (2018) este stabilit la începutul anilor 1980 și urmărește un grup de băieți bogați din Los Angeles, care au creat o înșelătorie de îmbogățire rapidă cu consecințe mortale atât pentru ei, cât și pentru ceilalți din jurul lor. În anii ’80, Los Angeles, tânărul și nemilosul investitor Joe Hunt îi convinge pe prietenii lui bogați să se întâlnească și să se alăture operațiunii sale investiționale frauduloase. Pentru că simt că nu au acces suficient la averea familiilor lor,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Se difuzează la TV.
FilmBox Extra HD
Joi, 16 Mai 22:00

Caseta tehnică

AKA

  • El club de los jóvenes multimillonarios

Produs de

Armory Films

Distribuitorul international

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Xander11 pe 29 Decembrie 2022 01:36
O lectie de viata
Despre asta este filmul: o lectie de viata. Filmul prezinta povestea unor tineri care ajung pe culmile succesului intr-un timp foarte scurt, dar isi gasesc sfarsitul mai repede decat au cunoscut succesul pentru ca inseala oameni si ajung chiar sa omoare. Cel care il introduce pe Joe in lumea investitiilor, Dean, este si cel care depune plangere mincinoasa politiei.
Pentru a reusi, ei urmeaza filozofia paradoxului: transformarea binelui in rau, cand ceea ce pare gresit devine corect. Intr-un anumit context, poti beneficia de esecurile trecute pentru a le transforma in succese viitoare. Si asta fac ei, inseala cativa oameni cu sume mici la inceput, apoi din ce in ce mai multi, si sumele cresc.

Inca un citat care mi-a placut: Perceptia realitatii este mai viabila decat realitatea insasi. Si ei pe asta se bazeaza: sa para ceea ce nu sunt in realitate.
Seamana,… citeşte

0 0
rob1cul pe 25 August 2018 01:13
Deci dupa scandalul despre Kevin Spacey si copii abuzati, acest film a facut 618$ in America, iar international a facut 1,478,436$...Film de incheiat cariera...
0 1

Spune-ţi părerea despre Billionaire Boys Club

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells