Alpeis

(2011)

Alpii

Poster Alpeis Postere Alpeis

Sinopsis Alpeis

Alpeis

O infirmieră, un paramedic, o gimnastă și antrenorul ei au pus bazele unui nou serviciu. Cu programare, iau locul persoanelor decedate, angajați fiind de rudele, prietenii sau colegii acestora. Compania se cheamă Alpii. Liderul lor, paramedicul, își spune Mont Blanc. Deși membrii companiei operează respectând regulile stricte impuse de liderul lor, infirmiera vede altfel lucrurile.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile
Johnny Vekris Johnny Vekris antrenorul Aris Servetalis Aris Servetalis paramedicul Ariane Labed Ariane Labed gimnasta
Angeliki Papoulia Angeliki Papoulia asistenta Stavros Psyllakis Stavros Psyllakis Nurse's father Erifili Stefanidou Erifili Stefanidou Owner of the lamp shop
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Alpe
  • Alps

Produs de

Haos Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Feelgood Entertainment

Distribuit in Romania de

Asociatia Culturala Macondo

Țara

Grecia

Box office Alpeis

Weekend premieră (26.11.2012)
  • Loc 34
  • Spectatori 84
  • Încasări (RON) 737,00
Total
  • Spectatori 84
  • Încasări (RON) 737,00
  • Încasări (USD) 212,47

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 01 Martie 2016 02:02
Pentru mine, Lanthimos rămâne un fel de ”copil teribil” al cinematografiei greceşti contemporane, şi asta în primul rând pentru că debordează de originalitate. Fie că vorbim despre The Lobster, Kynodontas sau prezentul Alpeis, personal nu-mi amintesc să fi întâlnit în alte filme temele abordate de regizorul grec. Lanthimos are o predilecţie pentru subiecte şocante, dar nu din acelea arhiuzitate precum homosexualitatea sau persecuţiile politice, ci teme de viaţă, sau psihologice, şi pentru asta a câştigat enorm în ochii mei, chiar dacă peliculele sale mai au şi imperfecţiuni. Dialogurile nu sunt chiar punctul forte în acest film, care dă impresia de artificial, însă e un artificial aparte, care a fost gândit special de regizor în acest mod. Lanthimos, s-ar putea spune, face artă pentru excentrici – dar ştie cum să o facă, iar finalul ales pentru… citeşte
6 0
Crynick pe 15 Noiembrie 2011 23:06
se zice ca e un nou Kynodontas....pai sper sa apara cat mai repede.

regizorul asta e foarte bun!

4 0
MrJuVe pe 2 decembrie 2012 00:33
Kynodontas nu mi-a placu, mi s-a parut fortat, pe alocuri chiar prea dubios. Asa ca personal sper sa nu fie un nou Kynodontas.
Jubilee pe 30 Noiembrie 2012 10:55
*****
un film excelent! recomand sa il vedeti, mai ales la cinema
1 0
Domolul pe 25 Iulie 2022 23:00
Anonimul
Cică la festival după vizonare lumea a aplaudat și alții huiduit. Foarte tare înseamnă că este acest festival. Mi-ar plăcea și mie să îmi pot exprima părerea. Dacă nu-mi place nu aplaud, dar la film la mol? Hai nene că ești dus, cum să aplauzi la mall? Dar cum să hiudui la teatru? Eu nu aplaud dacă nu-mi place, deși, în cazul ăsta nu apuc sfărșitul, o tai din sală. Eu sunt unul din aceia care-și face geaca ghem și pășește îndoit de spate spre ieșire. Nu se face să huidui, spune lumea, ești necioplit! Păi dacă nu-ți place de ce aplauzi așa în turmă/silă? Ipocrit? Păi cum să recunosc eu că am dat banii sau că am pierdut timpul?
0 0

Spune-ţi părerea despre Alpeis

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Alpeis
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells