8.5 / 10
191 voturi
Locul naşterii: București, România · Data naşterii: 02.03.1966 (58 ani) · Ocupaţie: Actriță

Biografie

Emilia Popescu s-a născut pe 2 martie 1966. A absolvit în 1988 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" București, clasa prof. Olga Zamfirescu, Florin Zamfirescu. Cunoscută pentru rolurile sale de teatru, precum Janet din Cafeneaua lui Sam Bobnik sau Hermiona din Poveste de iarnă de Shakespeare, Popescu a apărut și în filmele Moromeții, În fiecare zi mi-e dor de tine, Liliacul înflorește a doua oară sau Divorț din dragoste.

Provine dintr-o familie de...

mai mult
Au contribuit la această pagină: ankadiana, Ionutzmovie Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cetateanu pe 04 Septembrie 2010 17:38
De prima data cand am vazuto in filmu ,,In fiecare zi mi-e dor de tine'' m-a cucerit.O actrita cu nerv care a facut un cuplu de comici reusit cu Stefan Banica jr.
3 1
stricted pe 17 August 2016 18:55
S-a facut remarcata datorita cuplului pe care il forma pe scena cu actorul Stefan Banica Jr. A jucat in numeroase piese de teatru si filme, fiind una dintre cele mai indragite actrite de comedie.
2 1
MARIUS pe 28 Aprilie 2007 14:22
Am vazut-o in Marlene si ma fermecat pur si simplu si cred ca si pentru ea este o provocare sa interpreteze acel rol ...din ceea ce am vazut eu la spectacol la un moment dat cei drept spre sfarsitul piesei ai impresia ca e EA... MARLENE ... pentru cateve secunde lumina in sala paleste reflectoarele o lumineaza in asa maniera incat in acel moment zici ca e EA MARLENE este o actrita foarte perfectionista si care joaca cu mult tact si cu multa atentie ...piesa ... este foarte dichisita arata mai multe etape din viata actritei si ne arata defapt ca ASISTI DEFAPT LA PROPRIATI DECADERE SI AJUNGI SA TE IMITI SINGURA DEVENIND PROPRIA IMITATIE OGLINDA ARATAND DE ACUM PE ALCINEVA SI NU PE MARLENE CEA PE CARE O STIM ne arta ce se intampla de fapt cu adevarat in spatele reflectoarelor ma impresionat foarte mult...... foarte bine jucat EMILIA POPESCU BRAVO BRAVO BRAVO esti intardevar o actrita… citeşte
2 1
Anca pe 17 Septembrie 2006 16:43
Am vazut-o recent la Braila in cadrul Festivalului european de teatru,in piesa de teatru "MARLENE".M-a fascinat..mult talent,multa daruire si un look care o punea in valoare!Un spectacol excelent!
2 1
lili22 pe 26 Octombrie 2012 14:57
apare mai mult la protv decit in cinema
Foarte putin distribuita in filme pina acum si de acum incolo nu va fi deloc.Nimeni nu vrea in filme serioase vedete protv.
2 5
Iulidesprefilme pe 19 Ianuarie 2013 17:14
Minunată actriţă încă de la primele ei roluri în film şi în teatru...talent la ea cu nemiluita...
1 1

Spune-ţi părerea despre Emilia Popescu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells