Liliacul înflorește a doua oară

(1988)

Liliacul înflorește a doua oară

Poster Liliacul înflorește a doua oară

Sinopsis Liliacul înflorește a doua oară

Dana (Emilia Popescu), o tanara profesoara, isi pierde sotul intr-un accident de masina iar Fanus (Mircea Bucur), baietelul ei de 4 ani, isi doreste un tata. Acesta apare in persoana lui Dragos (Adrian Ttitieni) care, indragostindu-se de Dana, o convinge sa ia viata de la inceput.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.8

Caseta tehnică

AKA

  • Lilac Flowers for the Second Time

Produs de

Casa de Filme 1

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 24 Aprilie 2016 16:12
Un film prea prost pentru a fi difuzat
Derulând o poveste monotonă (și cumplit de plictisitoare) despre un operator de calculatoare care-i face curte unei profesoare văduve cu un copil mic, ”Liliacul înfloreşte a doua oară” este o însăilare incoerentă și mediocră de banalități montate fără cap și fără coadă (se sare permanent de la o acțiune la alta și din trecut în prezent și invers, de nu mai înțelegi nimic), un ghiveci cinematografic fără nici un înțeles și în mod categoric fără nicio valoare artistică.

Aflați la început de carieră, Emilia Popescu și Adrian Titieni încearcă cu entuziasm să interpreteze expresiv, dar eforturile lor se dizolvă într-o masă de peliculă râncedă ce dospește urât mirositor în șandramaua din scânduri putrede construită cu o crasă incompetență de regizoarea Cristina Nichituș.

Filmul începe cu o precizare… citeşte

9 3
eduard_stratan pe 11 septembrie 2016 10:38
Si "tovarasii" de la TVR ne prezinta chiar toate gunoaiele epocii de aur?
Turi pe 23 Martie 2013 17:32
Pentru un film din acea perioada este bun; ideea nu este originala dar, am apreciat jocul actorilor. Consider ca pentru a fi un bun actor nu este de ajuns talentul, este nevoie de studiu si multa munca si un bun actor devine cu timpul un mare artist.
5 2
Iulidesprefilme pe 13 Aprilie 2013 09:52
Din distribuţie face parte şi Rodica Mandache, o actriţă specială...La mulţi ani!
4 2
mihai_gujba pe 29 Noiembrie 2019 13:05
Am vazut filmul acum, la 32 ani de la realizare, si mi se par rautacioase comentariile negative. Scenariul foarte plauzibil: Dupa o drama exista a doua sansa la fericire, asta demonstreaza filmul, Actorii tineri au interptretat cu sensibilitate si talent, calitati apoi confirmate in timp si in prezent atat de Emilia Popescu cat si de Adrian Titieni.
3 0
cl24 pe 23 Iunie 2010 13:01
Este un film ce prezinta drama unei femei, ramase vaduva, avand si un copil. Emilia Popescu se incadreaza excelent in rolul ei.
2 4
alex ciobanu pe 23 Martie 2007 09:10
UN FILM EXCELENT. L-AM REVAZUT CU MARE PLACERE ZILELE TRECUTE PE PRO CINEMA. L-AM URMARIT CU MARE NOSTALGIE DEOARECE AM SI JUCAT IN FILM, AVEAM 13 ANI PE ATUNCI ....
TOATE BUNE

2 6
user-660128f5a6f25 pe 25 Martie 2024 09:49
Este un film pe care îl urmăresc cu multă plăcere, interes și mai ales emoție ori de câte ori este difuzat și aflu acest lucru. Subiectul UMAN, SENSIBIL cu o distribuție de înalt profesionalism. Toate personajele, de la cele principale până la cele secundare bine alese pun mult suflet în interpretare. Sunt MINUNAȚI TOȚI. Văd și revăd acest film cu multă bucurie, emoție, plăcere, admirație de fiecare dată. Astfel de filme ar fi creat, educat o generație fără droguri, agresivitate, ură față de oameni chiar dacă el, filmul pare pentru specialiști PUERIL.
???? ❤️ ????

0 0
Horatiucrisan pe 03 Mai 2020 12:10
În film insipid ca toate producțiile din ultimii ani ai dictaturii ceaușiste, filme la care plecau jumatate din spectatori din sala până la jumătatea filmului. L-am urmărit doar pentru prestatia lui Titieni pe care eu îl consider unul din cei mai buni actori români și pentru imaginile cu orașele terne si cenușii de dinainte de 89.
0 2
Vegetarian pe 05 Martie 2016 10:12
Film cu un copil , doi tineri probabil membri ai partidului comunist , si mici probleme . A fost difuzat TVR International Sâmbătă, 05 Mar 10:00
0 6
Vegetarian pe 5 martie 2016 10:12
Viata se scurge , in timp ce ne facem planuri . Ne irosim viata visand .

Spune-ţi părerea despre Liliacul înflorește a doua oară

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Liliacul înflorește a doua oară
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells