Zoe Saldana, rolul principal al thriller-ului de spionaj Special Ops: Lioness. Iată trailerul!

de Gloria Sauciuc în 11 Iun 2023
Semnat de Taylor Sheridan pentru Paramount+, îi mai are în distribuție pe Nicole Kidman și Morgan Freeman

Paramount+ a dat publicității primul trailer pentru Special Ops: Lioness și a fixat data premierei acestui proiect semnat de Taylor Sheridan. Serialul, inspirat de evenimente reale, va avea debutul pe streamer pe 23 iulie.

Conform sinopsisului oficial, serialul este despre „viața lui Joe (Zoe Saldana) care încearcă să își găsească echilibrul între viața ei proprie și cariera militară, în timp ce este vârful de lance al CIA în războiului din Orientul Apropiat. Programul 'Lioness', coordonat de Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) și Donald Westfield (Michael Kelly) o mai are în echipă pe Cruz (Laysla De Oliveira) care lucreaza sub acoperire alături de Joe în eforturile prezentate drept o tentativă de a împiedica un nou 11 septembrie”.

În serial mai apar Morgan Freeman, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur și Hannah Love Lanier.

Saldana a anunțat că Sheridan a recrutat-o personal pentru serial: „Mi-a trimis scenariul episodului pilot, și dacă îmi plăcea, urma să continue să construiască personajul în jurul meu”, relata ea pentru Vanity Fair. „Atunci când te sună Taylor Sheridan...Îți vei da silința.”

Saldana are la activ filme precum Avatar: The Way of Water și Gardienii Galaxiei Vol. 3. Producția executiva este semnată de către Sheridan, David C. Glasser, Saldaña, Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone, și de John Hillcoat. Producția este realizată de către MTV Entertainment Studios and 101 Studios pentru Paramount+.

Exploreaza subiecte similare:

Zoe Saldana, Nicole Kidman, Morgan Freeman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells