Will Smith răspunde la vestea-bombă dată de Jada cu privire la mariajul lor

de Gloria Sauciuc în 16 Oct 2023
Jada Pinkett Smith a declarat că a fost „șocată” că Smith a numit-o „soția” sa în acel moment, deoarece erau despărțiți de atât de mult timp.

Will Smith răspunde mărturisirii Jadei Pinkett Smith despre căsnicia lor agitată, mărturisire făcută în cartea sa de memorii, „Worthy”, ce va apărea în SUA pe 17 octombrie. Celebrul actor spune că declarația soției „l-a trezit”.

Într-un e-mail către New York Times, Smith a spus că și-a dat seama că „Jada a trăit o viață mai la limită” și că „este mai rezistentă, mai inteligentă și mai plină de compasiune” decât a avut impresia.

„Când ai fost cu cineva mai mult de jumătate din viața ta, se instalează un fel de orbire emoțională”, a scris Smith. „Și îți poți pierde prea ușor sensibilitatea față de nuanțele ascunse și frumusețea subtilă a partenerului”.Jada Pinkett Smith se află în prezent într-un turneu de presă pentru „Worthy”, cartea ei autobiografică în cadrul căruia a dezvăluit deja detalii cheie. Anterior, Pinkett Smith a aruncat bomba revistei People că ea și soțul ei erau deja despărțiți de șase ani înainte de incidentul cu palma de la Oscar, în care Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock la gala celebrelor premii din 2022. Acesta din urmă făcuse o glumă despre capul ras al lui Pinkett Smith, o consecință a luptei sale cu alopecia.

„Jada, te iubesc. G. I. Jane 2, abia aștept să îl văd”, glumise Rock, făcând referire la filmul G. I. Jane din 1997, în care joacă Demi Moore cu capul ras. Smith urcase atunci pe scenă și l-a pălmuit pe Rock peste față înainte de a se așeza la loc și de a striga: „Ține departe numele soției mele de gura ta spurcată”. Smith a luat în aceeași seară Oscarul pentru interpretarea din filmul King Richard, dar ulterior a fost forțat să demisioneze din Academie și i s-a interzis să mai participe la evenimentele Academiei pentru următorii 10 ani.

În cadrul unei emisiuni speciale în primetime A NBC News, Pinkett Smith a declarat că a fost „șocată” că Smith a numit-o „soția” sa în acel moment, deoarece erau despărțiți de atât de mult timp.„Cred că - în momentul în care am ajuns în 2016 - eram epuizați de încercări”, a declarat Pinkett Smith pentru People. „Cred că amândoi eram într-un fel încă blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”...

FOTO: King Richard

Exploreaza subiecte similare:

Jada Pinkett Smith, Will Smith, King Richard

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells