Vizitatori din fiecare univers, în ultimul trailer Spider-Man: No Way Home

de Marina Florea în 17 Nov 2021
Filmul va avea premiera în cinematografele noastre pe data de 17 decembrie

Sony Pictures a lansat trailerul final pentru Spider-Man: No Way Home/Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă, iar distribuitorul în România al filmului ni-l oferă cu subtitrare. Filmul va avea premiera în cinematografele noastre pe data de 17 decembrie 2021.

Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) ne avertizează că vizitatori din mai multe universuri și-au croit drum spre realitatea nou creată. Știam deja din primul trailer că personajul lui Tom Holland, terorizat că identitatea sa a fost dezvăluită, îi cere o favoare lui Doctor Strange, iar acesta din urmă se dovedește mai puțin înțelept decât ne obișnuise în filmele anterioare, acceptând. Supereroii se vor pierde în „Multivers”, făcând eforturi extraordinare pentru a găsi o cale de întoarcere acasă.

În acest al doilea trailer vedem că misiunea nu va fi deloc ușoară și că Spidey îi va avea de înfruntat pe cei mai duri oponenți din cariera lui de supererou. Green Goblin (Willem Dafoe), Doc Ock (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx), Sandman și Lizard îi vor pune la încercare abilitățile, însă Spider-Man-ul lui Tom Holland probabil va avea nevoie de ajutorul celorlalți oameni paianjeni, ce coexistă în multiversul dezlănțuit de Dr, Strange.

Dacă îi vom revedea în film pe Tobey Maguire și Andrew Garfield, nu putem decât să speculăm până la data premierei.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Spider-Man: No Way Home

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells