Ursul panda Po și Familia Jetson, în ianuarie la Minimax

de Cinemagia în 10 Ian 2020
Personaje celebre și îndrăgite de întreaga familie, pe micul ecran

Serialul „Kung Fu Panda - Ghearele destinului”, o producție DreamWorks nominalizată în 2019 la Annie Awards, debutează pe canalul Minimax sâmbătă, 10 ianuarie. Cele 13 episoade a câte 24 de minute ale serialul animat cu arte marțiale vor fi difuzate pe post de luni până vineri, de la ora 17, și în weekend de la ora 19.30.

Protagonistul serialului este celebrul urs panda supraponderal Po, căruia i-au fost dedicate nu mai puțin de trei lungmetraje (în rol de voce - Jack Black) și care acum are propriul serial TV. Dacă în filmele pentru marele ecran Po dovedea că entuziasmul, perseverența și curajul îl pot face un adevărat luptător Kung Fu, chiar în pofida datelor sale fizice, acum trebuie să demonstreze răbdare și alte calități pedagogice.Asta pentru că, în serial, patru tineri panda descoperă o peșteră secretă sub Panda Village și - pentru că absorb fără să vrea energia puternicilor luptători Kung Fu antici numiți „Cele patru constelații” - trebuie să împlinească destinul și să salveze lumea de o forță malefică. Între timp, Po se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: să învețe această bandă de puști neascultători cum să își valorifice puterile.

Familia Jetson: filmul/Jetsons: The Movie (1990) are premiera pe 15 ianuarie. Este versiunea pentru marele ecran a serialului animat The Jetsons, despre aventurile unei şugubeţe familii din viitor. The Jetsons, fratele din viitor al familiei Flintstone, a apărut pe micile ecrane în 1962 şi primele 24 de episoade s-au bucurat de un succes suficient pentru ca seria să fie reluată ulterior. Spre deosebire de Familia Flintstone, unde tehnologiile rudimentare sunt compensate de farmecul relaţiilor dintre Fred, Barney şi soţiile lor, în The Jetsons o mare parte din gaguri se bazează pe invenţii trăsnite, extratereştri, holograme şi capricii tehnologice care mai de care mai aiuritoare.

Subiectul filmului difuzat de Minimax este dezrădăcinarea celebrei familii, cum George Jetson este promovat și - implicit - obligat să se ocupe de o fabrică nouă pe o planetă îndepărtată.

Filmele de familie lansate la cinema revin în ianuarie pe micile ecrane Minimax, sâmbăta, de la ora 20.30. iar binecunoscutele seriale ale postului continuă luna aceasta cu episoade în premieră.

Despre Minimax:

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non- violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.

Alte știri din cinema

Miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman și Hugh Grant, va avea premiera în mai 2020

Regizoarea Susanne Bier și David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru Marile minciuni nevinovate s-au ocupat de proiect

Filmul 5 Minute, de Dan Chișu, din 27 martie la cinema

Producție inspirată de cazul real al protestelor de la proiecția unui film cu tematică LGBT

Eternals va fi „cel mai science-fiction și epopeic dintre toate filmele Marvel”

Filmul are șanse să se demarcheze de restul Universului Cinematografic Marvel, spune unul dintre „Cei eterni”

Femeile și persoanele de culoare, „într-o mare măsură slab reprezentate” la festivalurile de film

La cele mai importante cinci festivaluri de film ale lumii, între regizorii din competiție numai 25% sunt femei

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells