Una din victimele lui Thanos este chiar creatorul acestuia

de Cristina Grigore în 4 Mai 2018
Cel care a imaginat personajul, Jim Starlin, a aflat online că nu a supravieţuit asaltului villain-ului asupra Terrei

Creatorul personajului Thanos, Jim Starlin, a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care constata că a fost ucis de propria sa creaţie.

„Am intrat pe didthanoskill.me şi am aflat că nu am fost cruţat”, a scris el. „Ai fost ucis de Thanos, pentru binele universului”, se menţiona pe site-ul popular printre fanii aventurilor cinematografice ale Răzbunătorilor şi lansat la scurtă vreme după apariţia filmului Avengers: Infinity War. Site-ul utilizează un algoritm aleatoriu ce permite fanilor să afle dacă au supravieţuit sau nu genocidului pus la cale de Thanos, notează ComicBook.com.

Starlin (considerat o legendă a benzilor desenate) şi-a început cariera la Marvel Comics în 1972. Este creatorul personajelor Thanos, Drax the Destroyer, Gamora, dar şi al miniseriei „Infinity Gauntlet”, ce a stat la baza scenariului din Inifinity War.

Anul viitor, tot în luna mai, Răzbunătorii vor continua dramatica poveste în care se dezlănţuie Thanos. În România, Avengers: Infinity War - Part II se va lansa pe 3 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Avengers: Infinity War - Part II

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells