Un spin-off cu X-23 se află în agenda de lucru a regizorului filmului Logan

de Cristina Grigore în 25 Oct 2017
Urmaşa pe marele ecran a lui Wolverine s-ar înscrie, astfel, în linia ascendentă trasată de succesul producţiilor cu femei protagoniste

Dafne Keen - revelaţia peliculei Logan – a adus pe marele ecran unul dintre cele mai interesante personaje ale anului. Intepretarea nuanţată a actriţei de 12 ani a cucerit publicul şi, împreună cu succesul general al peliculei, a convins realizatorii că personajul său, Laura/X-23, ar putea continua universul filmelor Wolverine. În plus, succesul peliculei Wonder Woman a dat avânt ideii, astfel încât un spin-off cu X-23 în rol central se află deja în pregătire.

Regizorul lui Logan, James Mangold, a declarat pentru TheHollywoodReporter.com: „Lucrăm la un scenariu […] Succesul pe care Patty Jenkins l-a avut cu Wonder Woman întăreşte cu siguranţă faptul că studiourile nu trebuie să privească cu neîncredere producţia filmelor ce au femei în rolul central. Iată că avem aici o protagonistă. Este incredibil. Şi ce vom face cu ea? În acest stadiu suntem acum [cu scenariul pentru filmul cu Laura], ne imaginăm cum ar putea decurge”, a explicat el.

Până la definitivarea proiectului ce o va readuce în postura urmaşei lui Wolverine, tânăra Dafne Keen va apărea într-o dramă, Ana, alături de Andy Garcia. Filmul se va lansa anul viitor. Hugh Jackman nu va face însă parte, nici măcar în calitate de producător, din viitoarele aventuri ale lui X-23.

Exploreaza subiecte similare:

Logan, Dafne Keen, Wonder Woman, Patty Jenkins, James Mangold, Andy Garcia, Ana, Hugh Jackman

Alte știri din cinema

Filmele cu femei în rol principal au avut încasări mai mari decât cele cu bărbați

„A vedea femei și fete pe ecran nu doar că este bine pentru toți - mai ales pentru copii - dar este și plăcut și profitabil...”, a spus Geena Davis

Jason Momoa nu a văzut încă Aquaman, iar motivul este înduioşător

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 21 decembrie

O potenţială regizoare a lui Black Widow crede că „este foarte obositor să vezi un film Marvel”

Lucrecia Martel este de părere că s-ar putea renunţa la unele efecte vizuale

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells