Twin Peaks: zece momente memorabile

de Gloria Sauciuc în 8 Oct 2014
Cum o continuare a celebrului şi popularului serial Twin Peaks este în pregătire, pentru o lansare în 2016, să facem o trecere în revistă a celor mai înfricoşătoare, seducătoare, bizare, bântuitoare momente ale serialului

Celebrul serial al anilor ’90, Twin Peaks, se întoarce pe micile ecrane, scrie Deadline.com. Postul TV american Showtime a cerut realizarea a nouă episoade, a căror difuzare este programată pentru 2016.

Noul Twin Peaks nu a fost gândit ca un remake. Episoadele anunţate vor fi o continuare a seriei originale, a căror acţiune se desfăşoară în zilele noastre. Până atunci, să ne reamintim cele mai bântuitoare şi tensionante scene, via TotalFilm.com.

Vezi galeria foto

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells