Transformers: Age of Extinction, cea mai bună lansare de până acum a lui 2014

de Cristina Grigore în 30 Iun 2014
Roboții uriași ai lui Michael Bay au încă un imens succes la box office. Filmul a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari în toată lumea

După o trilogie de succes, transformerii au revenit pe marile ecrane dornici să ne arate, prin intermediul lui Michae Bay, că „domnia” lor la box office nu este nici pe departe pe cale de dispariție. Lansat în acest week-end în Statele Unite, Transformers: Age of Extinction a obținut încasări de  aproximativ 100 de milioane de dolari, conform BoxOfficeMojo.com.

Este cea mai bună lansare a anului după Captain America: The Winter Soldier, ce a avut la debut încasări de 95 de milioane de dolari.

Internațional, cea mai mare sumă obținută din vânzarea biletelor a venit din China (90 de milioane de dolari), ceea ce a dus suma totală obținută în afara SUA la 201 milioane. Asta duce totalul reușit de Age of Extinction aproape de cele ale peliculelor anterioare ale seriei și face posibilă atingerea sumei de un miliard de dolari încasări globale, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Transformers: Dark of the Moon.

După Age of Extinction, ce domină de pe prima poziție box office-ul acestui sfârșit de săptămână, în topul cinci al clasamentului se mai află 22 Jump Street (15,4 milioane de dolari încasări), urmat de How to Train Your Dragon 2 (13,1 milioane), Think Like a Man Too (10,4 milioane) și Maleficent (8,2 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: Age of Extinction, Michael Bay, Captain America: The Winter Soldier, Transformers: Dark of the Moon, 22 Jump Street, How to Train Your Dragon 2, Think Like a Man Too, Maleficent

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TheJesus pe 30 iunie 2014 12:08
Cinemagia, haide sa jucam un joc.
Jocul se numeste Vezi ce lipseste!
După o trilogie de succes, transformerii au revenit pe marile ecrane dornici să ne arate, prin intermediul lui Michae Bay, că „domnia” lor la box office nu este nici pe departe pe cale de dispariție.

OwYBeS pe 30 iunie 2014 14:37
Rotten Tomatoes Rating: 17%
Bravo Transformers, bravo!

radurex25 pe 30 iunie 2014 17:48
oare cat ar fi daca nolan ar regiza un film transformers?
OwYBeS pe 30 iunie 2014 21:58
Exact ce a spus VulpoiPalid. Diferenta calitatii ar fi uriasa dar nu cred ca Nolan s-ar implica intr-un astfel de proiect. Dar lista de regizori mai buni decat Michael Bay e mare. Ai pe cine alege.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells