Trailer-ul lui Avengers: Infinity War – al treilea cel mai bun debut online din toate timpurile

de Cristina Grigore în 21 Mar 2018
Dacă primul trailer a atins recordul la vizualizări online în 24 de ore, nici cel de-al doilea nu s-a lăsat mai prejos

Ameninţarea lui Thanos şi cea mai amplă combinaţie de supereroi MCU şi-au pus amprenta asupra mediului online odată cu cel de-al doilea trailer al Avengers: Infinity War. Impactul este cuantificat prin numărul vizionărilor online obţinute. Este vorba despre mai bine de 179 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la upload, potrivit informaţiilor oferite de studiourile Disney şi Marvel.

Lansat pe 16 martie, materialul video a fost difuzat de televiziunile din Statele Unite în aceeași zi, în timpul pauzelor turneului masculin de baschet NCAA (al colegiilor din SUA). Este al treilea cel mai vizionat trailer online în cele 24 de ore de la lansare, arată clasamentul wikiwand.com. Recordul, de 230 milioane de vizualizări, îl deţine primul trailer Infinity War, lansat la sfârşitul anului trecut, iar pe locul secund se află teaser trailer-ul producţiei horror It (197 milioane de vizualizări).

Confruntarea dintre Thanos, dornic să pună mâna pe cele şase nestemate ce îi vor aduce puterea absolută în Univers, şi Răzbunători – ajutaţi de Gardienii Galaxiei – o vom putea urmări în cinematografele noastre din 27 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, It

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 24 martie 2018 20:19
ar fii ajuns pe primul loc, daca nu se bloca youtube-ul la 457000. :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells