Trailer nou, Zidul, pentru Valerian and the City of a Thousand Planets

de Gloria Sauciuc în 27 Iun 2017
În România se va lansa simultan cu premiera internaţională, pe 21 iulie 2017, în 3D

Valerian (Dane DeHaan) porneşte într-o cursă contra cronometru, spărgând mai multe ziduri, în noul trailer Valerian and the City of a Thousand Planets. El este într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului pot fi întâlnite. Fragmentul se apropie cel mai mult, dintre toate trailerele lansate până acum, de stilistica şi structura unui joc video. Scopul misiunii lui Valerian este deconspirarea unei forţe întunecate şi misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete.

Regizat şi scris de Luc BessonValerian și orașul celor o mie de planete este cea mai scumpă producţie europeană din istorie. Realizat cu 197, 47 de milioane de euro, conform datelor furnizate de Centrul Naţional al Cinematografiei din Franţa, Valerian... se anunţă a fi un spectacol cinematografic impresionant.

SF-ul se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume. În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriilor locuite de oameni. Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă în care și-au dat întâlnire toate speciile din univers pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura. În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță malefică, forţă care amenință existența Orașului. Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contra cronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.

Exploreaza subiecte similare:

Valérian and the City of a Thousand Planets, Luc Besson

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells