Totul despre Geralt din Rivia

de Gloria Sauciuc în 10 Dec 2019
Serialul The Witcher se lansează pe platforma de streaming Netflix pe 20 decembrie

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu romanele scriitorului polonez Andrzej Sapkowski sau cu jocurile video The Witcher, Netflix a lansat un videoclip de prezentare a personajului Geralt din Rivia, în care însuși Henry Cavill dezvăluie trăsăturile eroului pe care îl interpretează. 

Aflăm din videoclip că Geralt arată ca un om, dar este - de fapt - un mutant, creat printr-un proces alchimic ce îl face capabil să bea poțiuni care îi măresc forța, îmbunătățesc refexele și simțurile. Un muritor de rând ar fi ucis de aceste poțiuni magice, odată ce le-ar înghiți.

Mai aflăm că Geralt este un vânător de monștri ce stăpânește și câteva elemente de magie. În clip îl vedem cum aruncă un monstru la câțiva zeci de metri distanță. Magia pe care o practică în acea secvență este numită „Aard” - o explozie dirijată a energiei telechinetice care zguduie adversarii, lăsându-i vulnerabili unui atac ulterior.

Geralt are un mod de acționare singuratic, fiind adesea distant și cinic în relația cu celelalte personaje. Unul dintre supranumele sale este acela de „Măcelarul din Blaviken” și e consecința unui eveniment din trecutul său, când a ucis o bandă de bandiți.

În acțiunile sale el se folosește de două săbii, dintre care una din argint folosită la uciderea monștrilor, precum și de diverse uleiuri, bombe artizanale, decocturi și poțiuni magice, precum și de alchimie. Clipul ne dă o idee și despre umorul sec al personajului, dar și despre principala lui trăsătură - în pofida vieții aspre pe care o duce, e capabi de iubire.

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher , Henry Cavill

Alte știri din cinema

Patty Jenkins spune că Wonder Woman 3 va fi ultimul film al francizei pe care îl va regiza

Fanii Universului DC Comics încă așteaptă lansarea Wonder Woman 1984, al doilea film din franciză, dar cu toate acestea oamenii se întreabă care va fi următorul pas.

Julianne Moore nu ar accepta în prezent rolul lesbienei din filmul Kids Are All Right

Filmul a fost un succes nu doar la box office - a avut patru nominalizări la Oscar, pentru categoriile Cel mai bun film, Cea mai bună actriță, Cel mai bun actor în rol secundar și Cel mai bun scenariu.

Film 4 Fun 2020 și-a anunțat câștigătorii. Magda Catone primește trofeul Film 4 Fun

Ediția a 12-a, desfășurată în mod excepțional online, a festivalului internațional de comedie Film 4 Fun s-a încheiat în seara de duminică, 2 august 2020, după patru zile cu vizionări pe site-ul Film4Fun.ro.

Bucură-te de filme în aer liber într-un spațiu neconvențional!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells